O Paul McCartney και ο Ringo Starr μαζί live στα φετινά Grammy

ringo-starr-paul-mccartney
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Οι εν ζωή αστέρες των Beatles Paul McCartney και Ringo Starr «έκλεισαν πονηρά το μάτι» στους απανταχού λάτρεις των «Σκαθαριών» κι ετοιμάζονται για ένα μοναδικό κοινό live στην 56η τελετή απονομής των Grammy.

Αν και οι φήμες τους ήθελαν να συνυπάρχουν σε κοινό live στο Ed Sullivan Theatre στη Νέα Υόρκη για το The Late Show με τον David Letterma, o Paul McCartney και Ringo Starr θα εμφανιστούν μαζί στη φετινή απονομή των βραβείων Grammy.

Οι Beatles που πήραν το πρώτο τους βραβείο Grammy το 1965, φέτος είναι οι νικητές του Grammy για τη συνολική τους προσφορά, ενώ ο McCartney είναι επίσης, υποψήφιος για την Καλύτερη μαγνητοσκοπημένη συναυλία του με το «Live Kisses» και για το Καλύτερο ροκ τραγούδι με το «Cut me some slack».

Οι δύο σταρ εμφανίστηκαν τελευταία φορά μαζί live στα 70ά γενέθλια του Ringo Starr το 2010 στο New York City's Radio City Music Hall και ο Starr ανέφερε σε δηλώσεις του το 2011 στη Daily Mail για τη μεταξύ τους σχέση: «Είμαστε καλοί φίλοι. Δεν είμαστε κολλητοί, αλλά αν βρεθούμε στην ίδια χώρα σίγουρα θα συναντηθούμε. Είμαστε οι μοναδικοί 2 που έζησαν όλα αυτά για τα οποία είμαστε τώρα εδώ».

Εκτός από τα δύο «Σκαθάρια» τη βραδιά στο The Staples Center in Los Angeles στις 26 Ιανουαρίου, θα εμφανιστούν live και οι Daft Punk μαζί με τον Stevie Wonder, αλλά και οι Metallica μαζί με τον κινέζο πιανίστα Lang Lang, καθώς επίσης και οι Τaylor Swift, Keith Urban, Kacey Musgraves, John Legend and Macklemore και Ryan Lewis.