Οι Simpsons απολογούνται στους Judas Priest...

simpsons-judas-priest
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Στο επόμενο επεισόδιο των Simpsons ο Bart αναλαμβάνει τον άχαρο ρόλο να γράψει στον μαυροπίνακα «οι Judas Priest δεν είναι death metal»!

Ο λόγος; Το λάθος που έγινε σε περασμένο επεισόδιο κατά τη διάρκεια του οποίου οι Judas Priest χαρακτηρίστηκαν ως «death metal» συγκρότημα αντί για «heavy metal». Η αλήθεια είναι ότι οι ίδιοι δεν παραπονέθηκαν ποτέ για το συγκεκριμένο λάθος, αλλά οι θαυμαστές της μπάντας άνοιξαν πυρ εναντίον των σεναριογράφων της σειράς, δημοσιεύοντας ουκ ολίγα επικριτικά σχόλια.

Μετά από την γενική κατακραυγή λοιπόν, ο Bart αναλαμβάνει τον ρόλο να «βγάλει το φίδι από την τρύπα» και να γράψει ως τιμωρία στον πίνακα της τάξης του μερικές επαναλήψεις της πρότασης «οι Judas Priest δεν είναι death metal»!

Η ιστορία του επεισοδίου που έγινε το λάθος έχει ως εξής: Ο Homer ξεκινά να κατεβάζει παράνομα μουσική. Αυτό οδηγεί σε μια έρευνα του FBI σχετικά με την πειρατεία και κατόπιν στην ασυλία του Homer στη σουηδική πρεσβεία. Το FBI τότε προσλαμβάνει τους «death» metal Judas Priest για να παραφράσουν και να παρουσιάσουν το κομμάτι τους «Breaking the Law» αλλάζοντάς το σε «Respecting the Law: copyright law». Highlight του επεισοδίου είναι το headbanging του σουηδού πρέσβη.

Οι Judas Priest πρόσφατα ανακοίνωσαν το 14ο στούντιο άλμπουμ τους μέσα στο 2014, αν και το 2010 είχαν αναφέρει ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν άλλη δουλειά τους. Μυαλά είναι όμως και αλλάζουν…

Δείτε το σκηνή από το επεισόδιο εδώ