Αll star ροκ show για το κλείσιμο της βραδιάς των Grammy

grammy-nine-inch-nails-dave-grohl-queens-of-the-stone-age
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Τους τίτλους τέλους της βραδιάς των βραβείων Grammy θα ρίξει ένα ροκ υπερθέαμα με πρωταγωνιστές τους Nine Inch Nails, Queens of the Stone Age, Dave Grohl και ο Lindsey Buckingham από τους Fleetwood Mac.

H 56η τελετή απονομής των βραβείων Grammy θα κλείσει με ένα all star show, με πρωταγωνιστές μεγάλα ονόματα της ροκ σκηνής.

Η αλήθεια είναι ότι τόσα ονόματα επί σκηνής σε μια βραδιά τόσο ξεχωριστή όσο η βραδιά των Grammy, σίγουρα θα αφήσουν ένα show από αυτά που θα θυμόμαστε για καιρό.

Το show του κλεισίματος θα περιστρέφεται κυρίως γύρω από τον 13 φορές βραβευμένο με Grammy Dave Grohl, ενώ είναι η πρώτη φορά που οι Nine Inch Nails και οι Queens of the Stone Age θα εμφανιστούν στα Grammy. Τα δύο σχήματα αναμένεται να ξεκινήσουν τα κοινά τους live τον ερχόμενο Μάρτιο.

Η 56η βραδιά των Grammy στις  26 Ιανουαρίου στο Λος Άντζελες, θα φιλοξενήσει επί σκηνής και τον Paul McCartney μαζί με τον Ringo Starr, τους Daft Punk μαζί με τον Stevie Wonder και τους Pharrell Williams και Nile Rodgers, ενώ θα εμφανιστούν ακόμα οι Jay Z και Beyoncé, οι Metallica με τον πιανίστα Lang Lang, Taylor Swift, Kacey Musgraves, John Legend, Macklemore & Ryan Lewis, Lorde, Katy Perry, Merle Haggard, Kris Kristofferson και πολλοί ακόμα.