Τι είπε ο Axl Rose για τους Red Hot Chili Peppers;

red-hot-chili-peppers-kai-axl-rose-axl-rose
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Τη δική του εκδοχή έδωσε ο Axl Rose στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες, σχετικά με το κατά πόσο ήταν προ-ηχογραφημένη η εμφάνιση των Red Hot Chili Peppers, στο ημίχρονο του Super Bowl.

Με σχετική δήλωσή του στο Billboard, o frontman των Guns n’ Roses χλεύασε το live των Red Hot Chili Peppers στο ημίχρονο του Super Bowl, χρησιμοποιώντας λογοπαίγνια.

Ο Axl Rose είπε χαρακτηριστικά «Ίσως κάποια στιγμή πριν από το show τους, αντί να χρησιμοποιήσουν καλώδια κιθάρας ή ακόμα και ασύρματη σύνδεση, στο όνομα της επιστήμης και προς όφελος ολόκληρης της ανθρωπότητας, ο μπασίστας Flea επινόησε μια νέα ανακάλυψη με τελευταίας τεχνολογίας μικροτσιπ εγκατεστημένα στον κ***ο του, τα οποία επέτρεπαν την μετάδοση των συχνοτήτων του μπάσου του στον ενισχυτή… Ίσως όλοι να είχαν μικροτσίπ εγκατεστημένα στον κ***ο τους, που όχι μόνο μετέδιδαν τις συχνότητες στον ενισχυτή, αλλά κατευθείαν και στην τηλεόραση και το διαδίκτυο. Πως λέμε Google Glass... Αυτό είναι το Google Ass! Θα μπορούσαν να θεωρηθούν και πρωτοπόροι της επιστήμης σαν τον (αστροναύτη) Buzz Aldrin. Πραγματικοί «ASS-tro-nots»».

Αν και οι Red Hot Chili Peppers δεν έχουν απαντήσει μέχρι ώρας στα σχόλια του Rose, ο ίδιος ο Flea παραδέχτηκε την περασμένη Τρίτη, ότι εκτός από τα φωνητικά του Anthony Kiedis, ολόκληρο το show  στο Super Bowl ήταν προ-ηχογραφημένο. Συγκεκριμένα αναφέρει «Όταν το NFL και ο Bruno Mars μας ζήτησαν να παίξουμε το τραγούδι μας "Give It Away" στο Super Bowl, ήταν από την αρχή ξεκάθαρο, πως τα φωνητικά θα είναι live, αλλά το μπάσο, τα ντραμς και η κιθάρα θα ήταν προ-ηχογραφημένα. […] Δεν υπήρχε χώρος για διαφωνίες σε αυτό το θέμα καθώς το NFL δεν θέλει να ρισκάρει να χαλάσει το show από τον κακό ήχο», έγραψε ανάμεσα σε άλλα, ο Flea στο επίσημο site του γκρουπ.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την απάντηση του Flea.