Η Madonna ετοιμάζει το νέο της άλμπουμ

madonna
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Σε δηλώσεις της στην Canadian Press, η Madonna επιβεβαίωσε ότι δουλεύει επάνω στο νέο της άλμπουμ και μάλιστα, υπογράμμισε και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ράπερ Drake.

Η «βασίλισσα της ποπ», στα εγκαίνια του γυμναστηρίου της «Hard Candy» στο Τορόντο, αναφέρθηκε στον επερχόμενο δίσκο της, που θα ακολουθήσει το MDNA του 2012. Η επίσκεψή της αυτή στο Τορόντο, ήταν και η πρώτη φορά που επισκέφθηκε την πόλη μετά το 1990, όταν της είχε απαγορευθεί η είσοδος μετά από ανυπακοή της στις εντολές της αστυνομίας που της ζήτησαν να μην συμπεριλάβει σεξουαλικές σκηνές στην τότε περιοδεία της «Blonde Ambition».

«Ναι, υπάρχουν ήδη σχέδια για νέο δίσκο, μη με ρωτάτε με ποιον, αυτό είναι επτασφράγιστο μυστικό» ανέφερε στις δηλώσεις της η Madonna, αφήνοντας να εννοηθεί, πιθανή συνεργασία της με τον ράπερ Drake.

Το fitness όπως φαίνεται είναι η πρώτη προτεραιότητά της αυτή την περίοδο, μετά τα εγκαίνια των γυμναστηρίων της «Hard Candy» στο Τορόντο, το Βερολίνο, τη Ρώμη, το Σίδνεϊ, το Σαντιάγο, την Πόλη του Μεξικού, τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη.

Επιπροσθέτως, την περασμένη Πέμπτη, η Madonna έκανε γνωστή και την κυκλοφορία μιας νέας σειράς περιποίησης του δέρματος που ετοιμάζει, με το όνομα «MDNA Skin».  Πρόκειται για ένα serum προσώπου, μια κρέμα νεότητας και μια μάσκα με άργιλο. Η σειρά περιποίησης αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Τόκιο, προτού διατεθεί παγκοσμίως στις 23 Φεβρουαρίου.