Νέο βιβλίο από τον Steven King το 2014

stephen-king
ΤΡΙΤΗ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Ο συγγραφέας ανακοίνωσε δεύτερο βιβλίο μέσα σε ένα χρόνο.

Ο "Βασιλιάς" του τρόμου, Steven King ανακοίνωσε στο επίσημο του σάιτ ότι το Νοέμβριο του 2014 θα κυκλοφορήσει ένα νέο του βιβλίο με τίτλο "Revival". θα ακολουθήσει το βιβλίο που ήδη έχει ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο με τίτλο " Mr. Mercedes".

Στo "Revival" περιμένουμε να διαβάσουμε μια ιστορία που εκτυλίσσεται στα μέσα στου 20ου αιώνα και πραγματεύεται την πίστη αλλά και την εξάρτηση.

Ο ίδιος ο συγγραφέας γράφει για το βιβλίο του: "Ένα σκοτεινό και ηλεκτρισμένο μυθιστόρημα για τον εθισμό, τον φανατισμό, και για το τι μπορεί να υπάρχει στην άλλη πλευρά της ζωής. Σε μια μικρή πόλη της Νέας Αγγλίας, πριν από περισσότερο από μισό αιώνα, μια σκιά πέφτει πάνω σε ένα μικρό αγόρι που παίζει με τα στρατιωτάκια του. Ο Jamie Morton σηκώνει το κεφάλι του για να δει έναν εντυπωσιακό άντρα, τον νέο ιερέα. Ο Charles Jacobs μαζί με την όμορφη γυναίκα του θα μεταμορφώσει την τοπική εκκλησία. Όλοι οι άντρες και τα αγόρια είναι λίγο ερωτευμένοι με την κυρία Jacobs – το ίδιο συμβαίνει και με τις γυναίκες και τα κορίτσια για τον ιερέα Jacobs – συμπεριλαμβανομένης και της μητέρας του Jamie και της αγαπημένης του αδελφής, Claire.

Ο αιδεσιμότατος Jacobs έχει έναν βαθύτερο δεσμό με τον Jamie εξαιτίας μιας κοινής μυστικής εμμονής. Όταν η μοίρα χτυπάει την οικογένεια Jacobs, ο χαρισματικός ιερέας καταριέται τον Θεό, κοροϊδεύει όλες τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, και εξορίζεται από την σοκαρισμένη κοινωνία. Ο Jamie αντιμετωπίζει τους δικούς του δαίμονες. Είναι κολλημένος με την κιθάρα του από 13 χρονών, παίζει με μπάντες σε όλη τη χώρα, ζει με τον νομαδικό στυλ των ροκάδων ενώ προσπαθεί να ξεφύγει από την τρομαχτική απώλεια της οικογένειάς του. Όταν είναι γύρω στα 35 – εθισμένος στην ηρωίνη, απελπισμένος, χαμένος – συναντάει ξανά τον Charles Jacobs, κάτι το οποίο θα έχει σημαντικές συνέπειες και για τους δύο άντρες. Η σχέση του γίνεται μια συμφωνία πιο διαβολική από το Διάβολο και ο Jamie ανακαλύπτει ότι η «αναβίωση» έχει πολλές σημασίες."  

Το πρώτο βιβλίο,  που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2014 με τίτλο "Mr Mercedes", αναφέρεται σε έναν χαρακτήρα ο οποίος σχεδιάζει μια βομβιστική επίθεση παρόμοια με αυτήν που συνέβη στον μαραθώνιο της  Βοστόνη. Ο King έχει δηλώσει ότι τελείωσε το βιβλίο λίγο πριν το πραγματικό περιστατικό στη Βοστόνη.