Preview: «καυτό» συναυλιακό καλοκαίρι στην Αθήνα

bruce-springsteen-2
ΤΡΙΤΗ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Έντονες φήμες θέλουν μεγάλες αφίξεις στην Αθήνα φέτος το καλοκαίρι, με τον Bruce Springsteen, τους Rolling Stones, τον Bob Dylan, τους Kasabian και τους Placebo να κάνουν το φετινό μας καλοκαίρι αξέχαστο. Τίποτα δεν είναι σίγουρο όμως, πριν επιβεβαιωθούν οι φήμες κι επίσημα...

Βόμβα μεγατόνων έριξε το e-tetradio που σύμφωνα με έγκυρες πηγές υποστηρίζει ότι ο Bruce Springsteen θα τιμήσει για πρώτη φορά τη χώρα μας με μια συναυλία του στις 7 ή 8 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του για το νέο του άλμπουμ.

Αλλά τα συναυλιακά νέα δε σταματούν εκεί. Η εφημερίδα των συντακτών αναφέρεται και σε σίγουρη έλευση των Rolling Stones στην Αθήνα, μέσα στον ερχόμενο Ιούνιο, μετά την τελευταία τους εμφάνιση στη χώρα μας το 1998 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Bob Dylan λέγεται ότι θα βρεθεί και φέτος στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Terra Vibe τον ερχόμενο Ιούνιο, ενώ ο Manu Chao φημολογείται ότι θα ταρακουνήσει τον ίδιo χώρο στους δικούς του ρυθμούς τη συμπρωτεύουσα τον Ιούλιο.

Και δίπλα σε όλα αυτά, παραμένουν οι εμφανίσεις των Placebo που έχουν επιβεβαιωθεί εδώ και λίγο καιρό για τις 8 Αυγούστου στη Μαλακάσα και των Kasabian στο πλαίσιο του Ejekt Festival στις 25 Ιουνίου.

Από το πουθενά λοιπόν, βρεθήκαμε να κανονίζουμε ένα «καυτό» καλοκαίρι. Αρκεί να μας επιβεβαιώσουν κι επίσημα τα... όνειρα.