10 πράγματα που (ίσως) δεν γνωρίζατε για τη Miley Cyrus

miley-cyrus
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Είναι αναμφισβήτητα η καλλιτέχνιδα, που έχει απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλον τα media τον τελευταίο καιρό, πότε με τα καμώματά της, τα εκκεντρικά της ρούχα, τη μονίμως βγαλμένη έξω γλώσσα της, το twerking και άλλα πολλά. Η κάποτε αθώα Hannah Montana, μεταλλάχθηκε από την κορυφή ως τα νύχια σε ένα υπερσεξουαλικό πλάσμα, που αγαπάει να προκαλεί.

1. Το πραγματικό της όνομα είναι Destiny Hope, αλλά επειδή ήταν ένα πολύ χαρούμενο μωρό, οι γονείς της, της έδωσαν το παρατσούκλι Smiley, που αργότερα έγινε Miley. Η νονά της είναι η Dolly Parton.

2. Το εισιτήριό της για τη δόξα ήταν ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη σειρά της Disney, Hannah Montana σε ηλικία 12 ετών. Αρχικά, είχε περάσει από οντισιόν για το ρόλο της καλύτερης φίλης της Hannah, Lily, αλλά οι παραγωγοί τελικά της έδωσαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Λίγο μετά εμφανίστηκε επίσης, στη μεγάλη οθόνη για λίγα λεπτά στην ταινία του Tim Burton «Big Fish».

3. Μέχρι στιγμής έχει 22 τατουάζ με τελευταίο να είναι το πρόσωπο της γιαγιάς της στον καρπό της, που της το έκανε η αγαπημένη της tattoo artist Kat Von D. Το πιο «περίεργο» τατουάζ της είναι σίγουρα οι λέξεις Rolling Stone στις πατούσες της, μετά το εξώφυλλό της στο μουσικό περιοδικό.

4. Η πρώτη της δουλειά ήταν να μαζεύει τα εσώρουχα που πέταγε το κοινό στις συναυλίες του πατέρα της, καθώς και να μαζεύει όλα τα δώρα που έφερναν και να τα μοιράζει σε εράνους.

5. H πρώτη της επαφή με την πρόκληση ήταν σε ηλικία 15 ετών, όταν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες της τραβηγμένες από την Annie Leibowitz, στις οποίες η ίδια ήταν φαινομενικά γυμνή και καλυμμένη με ένα λευκό σεντόνι.

6. Έχει ήδη κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία της, πριν αρχίσει η ολική μεταμόρφωση του look της, το 2009, με τίτλο «Miles To Go».

7. Το προκλητικό videoclip του «Wrecking Ball» κρατάει το ρεκόρ του Vevo με τα περισσότερα views σε λιγότερες από 24 ώρες, συγκεκριμένα 19,3 εκατομμύρια.

8. Η θρυλική πλέον, εμφάνισή της στα τελευταία Video Music Awards του Mtv, όπου επιδόθηκε σε ανελέητο twerking, είναι το πιο πολυσυζητημένο θέμα στην ιστορία του twitter, σπάζοντας το ρεκόρ της εμφάνισης της Beyonce, στον τελικό του Super Bowl.

9. Δικαιολογώντας τη μανία της να βγάζει τη γλώσσα της έξω όταν φωτογραφίζεται, απαντάει ότι δε νιώθει άνετα να χαμογελάει.

10. Μεγάλωσε σε βαθιά θρησκευόμενη οικογένεια και μάλιστα σηκωνόταν καθημερινά στις 5 το πρωί για να διαβάσει τη Βίβλο.

Ροζίνα Αράπη