10 πράγματα που (ίσως) δεν γνωρίζατε για τη Lady Gaga

lady-gaga
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Η εκκεντρική καλλιτέχνιδα σήμερα γίνεται 28 χρονών και οι φήμες γύρω από πιθανή επίσκεψή της στη χώρα μας πληθαίνουν. Εμείς σας παρουσιάζουμε 10 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για αυτή κι αναμένουμε να επιβεβαιωθεί η πληροφορία…

Η Lady Gaga κατάφερε για άλλη μια βδομάδα να γίνει θέμα συζήτησης, αυτή τη φορά με μια μάλλον αηδιαστική εμφάνιση επί σκηνής. Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε το γεγονός, για αυτή την περσόνα που από τότε που ήρθε στη ζωή μας δε σταματά να σκέφτεται τρόπους να ξεπεράσει τον εαυτό της. 

1. Η Stefani Joan Angelina Germanotta όπως είναι το πραγματικό της όνομα γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1986. Από πολύ μικρή ηλικία άρχισε να μαθαίνει να παίζει πιάνο, ενώ ο αγαπημένος της καλλιτέχνης όσο μεγάλωνε ήταν ο Bruce Springsteen. 

2. Μετά την αποφοίτησή της από το Sacred Heart High School (όπου φοίτησε μαζί με τις αδερφές Hilton) έγινε το ½ ενός μουσικού διδύμου μαζί με μια φίλη της που είχε υιοθετήσει το ψευδώνυμο The Starlight Revenue. Μαζί έγιναν οι Lady Stardust.

3. Πριν ξεκινήσει τη δική της καριέρα, έγραφε τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες, ανάμεσα τους οι Pussycat Dolls, η Fergie και η Jennifer Lopez.

4. Έβαψε τα καστανά της μαλλιά ξανθά όταν ένας δημοσιογράφος την μπέρδεψε με την Amy Winehouse.

5. Η σελίδα της στο Facebook έχει περισσότερα likes από αυτή του Προέδρου Ομπάμα, ενώ ο λογαριασμός της στο twitter είναι ο τρίτος πιο δημοφιλής παγκοσμίως, μαζί μετά από αυτόν του Justin Bieber και της Katy Perry.

6. Είναι τέτοια η δύναμη της στα social media που έχει φτιάξει πλέον δικό της κοινωνικό online δίκτυο, το littlemonsters.com.

7. Το κομμάτι «Poker Face» αναφέρεται στην αμφισεξουαλική της φύση και ότι έλκεται και από τα δύο φύλα. 

8. Ανάμεσα στις τρελές της μεταμφιέσεις συγκαταλέγονται το θρυλικό φόρεμα φτιαγμένο εξ’ ολοκλήρου από κρέας, η εμφάνισή της μέσα σε ένα τεράστιο αυγό πηγαίνοντας στα βραβεία Grammy και η καταπληκτική της μεταμόρφωση στο αντρικό της alter ego Jo Calderone στο video του «You and I». 

9. Πρόσφατα έκανε και το κινηματογραφικό της ντεμπούτο ως  La Chameleon, ένα από τα alter ego του Machete-Danny Trejo στο «Machete Kills».

10. To ψευδώνυμό της το εμπνεύστηκε από το κομμάτι «Radio Gaga» των Queen.

Ροζίνα Αράπη