Αεροπορική καμπάνια...για τον Ουίλιαμ Σαίξπηρ

aeroplano2 TIM ANDERSON
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Έναν ευφάνταστο τρόπο χρησιμοποίησε η γνωστή low – cost αεροπορική εταιρεία easyJet για να συμμετάσχει στην προσπάθεια του γηραιότερου Ουίλιαμ Σαίξπηρ της Βρετανίας, να οριστεί η 23η Απριλίου επίσημα η "Ημέρα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ”.

Ο 91 ετών Ουίλιαμ Σαίξπηρ, από το Μπρίστολ, σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο της αεροπορικής, Nadhim Zahawi, ξεκίνησαν την εκστρατεία στο αεροδρόμιο του Gatwick, αποκαλύπτοντας την ειδική έκδοση του αεροπλάνου της easyJet, με μια εικόνα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ να δεσπόζει πάνω στην άτρακτο.

Με τον τρόπο αυτό η αεροπορική εταιρεία αποδεικνύει ότι στηρίζει την πρωτοβουλία και βοηθά στην συγκέντρωση 100.000 υπογραφών, που απαιτούνται για να συζητηθεί το θέμα στο κοινοβούλιο.

TIM ANDERSON

Παράλληλα, καθώς ο πολιτισμός παραμένει μια από τις βασικές κινητήριες δυνάμεις του τουρισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, η easyJet έχει προγραμματίσει τη διοργάνωση δωρεάν θεατρικών παραστάσεων με τα πιο γνωστά έργα του Σαίξπηρ στα αεροδρόμια της χώρας.

Το αεροπλάνο με τον Ουίλιαμ Σαίξπηρ, ζωγραφισμένο πάνω του, θα χρησιμοποιηθεί στις καλοκαιρινές πτήσεις της εταιρείας σε όλο τον κόσμο, βοηθώντας στην ανάδειξη του Ηνωμένου Βασιλείου, ως έναν από τους κορυφαίους πολιτιστικούς προορισμούς στην Ευρώπη.

Η εκστρατεία για την εθνική ημέρα Ουίλιαμ Σαίξπηρ θα κορυφωθεί με τον εορτασμό της 450ης επετείου από τη γέννηση του, στις 23 Απριλίου.

Η easyJet θα συλλέγει υπογραφές και θα προσφέρει δωρεάν παραστάσεις του Σαίξπηρ στα ακόλουθα αεροδρόμια αυτό το μήνα:

• London Gatwick: 12 και 13 Απριλίου
• London Luton: 14 και 15 Απριλίου
• Εδιμβούργο: 14 και 15 Απριλίου
• London Stansted: 14 και 15 Απριλίου
• Μάντσεστερ: 16 και 17 Απριλίου
• Bristol: 16 και 17 Απριλίου

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία και για να προσθέσετε υποστήριξη σας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.easyJet.com/ShakespeareDay