Beyonce: μια από τις προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή

beyonce
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Στην 11η κατά σειρά λίστα του περιοδικού Τime με τις 100 προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη παγκόσμια επιρροή, φιγουράρουν τόσο η Beyonce που βρίσκεται και στο εξώφυλλο του περιοδικού, όσο και η Miley Cyrus, ο Pharrel Williams και οι δημιουργοί του «Let it Go», Robert Lopez και η Kristen Anderson-Lopez.

Η Beyonce δεν είναι απλά μια από τις προσωπικότητες της λίστας του Τime, αλλά αυτή που βρίσκεται στο εξώφυλλό του. Με τον επεξηγηματικό τίτλο «She's the boss», η Beyonce έχει κερδίσει επάξια μια περίοπτη θέση στη λίστα, σημειώνοντας αξιοθαύμαστες πωλήσεις και παίζοντας με εξαιρετική επιτυχία το παιχνίδι των Media και του Marketing. Τον περασμένο Δεκέμβρη κυκλοφόρησε χωρίς καμία προειδοποίηση ένα νέο άλμπουμ, ενώ είναι ταγμένη στην ανάδειξη τη γυναικείας δύναμης παγκοσμίως. Το μυστικό της επιτυχίας της σύμφωνα με το περιοδικό και τη Sheryl Sandberg που έγραψε το συνοδευτικό κείμενο για τη Beyonce, είναι η σκληρή δουλειά, η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητα.

Και ο Pharrell Williams έχει όμως, μια θέση στη λίστα, με τη μουσική του να εξαπλώνεται γοργά σε όλο τον κόσμο. Έχει πλάκα και ακόμα στα 41 του χρόνια μοιάζει με παιδάκι. Χαμογελάει ασταμάτητα και τα τραγούδια του έχουν φτιάξει το soundtrack της ζωής μας. Αυτό είναι άλλωστε και το μυστικό του: εμποτίζει κάθε του μουσική κίνηση με θετική ενέργεια και όλο αυτό φτάνει στον ακροατή του. Η μουσική του σε κάνει πραγματικά… «happy».

Η Miley Cyrus, αυτό το νεαρό pop είδωλο δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει από μια τέτοια λίστα. Το πιο προκλητικό ίσως, πλάσμα αυτή τη στιγμή στον καλλιτεχνικό χώρο, ξέρει να αναστατώνει και να προκαλεί σούσουρο. Αυτό ήθελε και αυτό πέτυχε. Για αυτό άλλωστε, της αξίζει και η θέση της σε αυτή τη λίστα.

Τέλος, από τον μουσικό χώρο, στη λίστα με τις 100 πιο επιδραστικές προσωπικότητες του κόσμου, βρίσκονται και ο Robert Lopez και η Kristen Anderson-Lopez, οι μουσικοί πίσω από τις μελωδίες της ταινίας «Frozen». Μας έκαναν να ονειρευτούμε με το τραγούδι τους «Let It Go», που επάξια κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού και συνεχίζουν...