Οι Metallica στο φετινό Glastonbury

metallica
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΜΑΙΟΥ 2014

Οι Metallica θα είναι τελικά, οι πολυαναμενόμενοι headliners του φετινού Glastonbury festival.

Μετά από αρκετούς μήνες  κατά τους οποίους οι φήμες έδιναν κι έπαιρναν σχετικά με τον τελευταίο headliner του Glastonbury, οι Metallica δίνουν την απάντηση.

Η αγαπημένη metal μπάντα θα βρίσκεται στη σκηνή Pyramid το βράδυ του Σαββάτου 28 Ιουνίου, μαζί με τους Arcade Fire και τους Kasabian.

«Είναι μια από τις μεγαλύτερες μπάντες σε όλο τον κόσμο» αναφέρει ο διοργανωτής του φεστιβάλ, Michael Eavis. «Στα ταξίδια μου πάντα με ρωτούν πότε θα παίξουν οι Metallica στο φεστιβάλ κι επιτέλους τώρα, θα ευχαριστήσω πολύ κόσμο» συμπληρώνει.

Εκτός όμως, από το Glastonbury, οι Metallica θα συμμετάσχουν και στο φετινό Sonisphere  festival της Αγγλίας.

Ενδεχομένως η συμμετοχή ενός τόσο δυνατού metal γκρουπ να «ξενίσει» ορισμένους λάτρεις του Glastonbury, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που το φεστιβάλ ανοίγεται σε πιο metal μουσικές, αν θυμηθούμε και παλιότερα τις συμμετοχές των Rage Against the Machine το 1994 και των Hawkwind το 1981.

Ο ίδιος ο Εvans μάλιστα, παραδέχτηκε «Αλλάζουμε από χρονιά σε χρονιά. Ο Jay Z ήταν headliner το 2008 και οι Smiths το 1984. Προσπαθούμε να βάλουμε στο φεστιβάλ διαφόρων ειδών μουσική».