Η Lily Allen αρνήθηκε ρόλο στο Game of Thrones

lily-allen-2-
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΜΑΙΟΥ 2014

Την ευκαιρία της να συμμετάσχει στην δημοφιλέστατη τηλεοπτική σειρά Game of Thrones «πέταξε» η γνωστή pop τραγουδίστρια Lily Allen.

Η γνωστή τραγουδίστρια απέρριψε πρόταση να υποδυθεί την πριγκίπισσα Yara Greyjoy, δίπλα στον αδερφό της Alfie Allen, με την δικαιολογία ότι θα περιελάμβανε «πολλή αιμομιξία».

Η ίδια η Lily Allen αποκάλυψε ότι της προτάθηκε ένας αρκετά πρωταγωνιστικός ρόλος στη γνωστή παραγωγή, για να παίξει δίπλα στον αδερφό της Alfie. Ο Alfie, πριν πρωταγωνιστήσει ως Theon Greyjoy στη σειρά Game of Thrones, είχε συμμετάσχει σε video clip της αδερφής του. Αυτό φαίνεται ότι ήταν και το κίνητρο των παραγωγών, για να κάνουν πρόταση και στην αδερφή του να συμμετάσχει στη γνωστή τηλεοπτική σειρά.

Ο ρόλος της Yara είναι αρκετά σημαντικός και μεγάλος. Τώρα τον υποδύεται η Gemma Whelan κι έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής σε 6 επεισόδια. Αλλά η τραγουδίστρια φαίνεται πως είχε δίκιο σχετικά με την «αιμομιξία» καθώς υπάρχει σκηνή στην οποία ο Theon χαϊδεύει την Yara επάνω σε ένα άλογο, προτού ανακαλύψει ότι είναι αδέρφια.

Παρά την άρνησή της αυτή, η Allen εμφανίζεται θετική στο γεγονός να συμμετάσχει στο Game of Thrones, αλλά θα προτιμούσε μια μουσική «cameo» εμφάνιση, όπως αυτή των Sigur Rós.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ, ότι τα αδέρφια Lily και Alfie Allen είχαν συμμετάσχει με 2 μικρούς ρόλους στην ταινία Elisabeth του 1998.