5 νέα άλμπουμ για τον Ιούλιο που μας έφτασε

morrissey-world-peace-is-none-of-your-business
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Η καρδιά του καλοκαιριού χτυπάει δυνατά και ο πιο καυτός μήνας του χρόνου πρέπει να συνοδευτεί εκτός από διακοπές, μπάνιο και καλοπέραση, με καλή μουσική. Ιδού 5 νέες κυκλοφορίες που αναμέναμε καιρό.

1. Morrissey – «World Peace Is None Of Your Business»

Ο Moz επιστρέφει μετά από ένα δισκογραφικό διάλειμμα πέντε χρόνων, με το δέκατο album της solo πορείας του. Περιμένουμε πως και πως να ακούσουμε για άλλη μια φορά τους βιτριολικούς τους στίχους, σε ένα δίσκο που πολλοί λένε ότι συγκαταλέγεται στις καλύτερες μέχρι τώρα στιγμές του.

2. La Roux – «Trouble In Paradise»

Χωρίς τον Ben Langmaid στο πλευρό της πλέον, η Elly Jackson παρουσιάζει ένα album με έντονα disco pop στοιχεία, ζωντανό και καλοκαιρινό.

3. Honeyblood – «Honeyblood»

Το γυναικείο δίδυμο από τη Γλασκώβη, με τον Peter Katis, παραγωγό των Interpol και των National στο πλευρό τους, παρουσιάζουν το εξαιρετικά ενδιαφέρον ντεμπούτο τους, γεμάτο κοριτσίστικους κρυφούς πόθους.  

4. Manic Street Preachers – «Futurology»

Οι αγαπημένοι μας επιστρέφουν μετά το «Rewind the Film» της περασμένης χρονιάς, με ένα album που αναμένεται αρκετά πιο θορυβώδες, με ψήγματα post punk και ηλεκτρισμένες κιθάρες και θα κάνει αυτούς που θεώρησαν ότι μαλάκωσαν τον ήχο τους να αναθεωρήσουν. 

5. Judas Priest – «Redeemer of Souls»

Και κάτι πιο σκληρό για το τέλος, για αυτούς που επιμένουν στο metal, οι αγέρωχοι Βρετανοί είναι ακόμη εδώ και συνεχίζουν ακάθεκτοι, με το 17ο album της καριέρας τους.

Ροζίνα Αράπη