Η επιστροφή του «γκριζαρισμένου» Χάρι Πότερ

harry-potter
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

​Επτά χρόνια από το τελευταίο βιβλίο του Χάρι Πότερ, ο μάγος επιστρέφει σε νέα ιστορία της Τζόαν Ρόουλινγκ που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Pottermore.

Ο Χάρι Πότερ γκρίζαρε, ο Ρον Γουέσλι έχασε τα μαλλιά του και η Ερμιόνη είναι μια εργαζόμενη μητέρα. Όλα αυτά στη νέα ιστορία που ανέβασε η συγγραφέας του best seller, JK Rowling, στην ιστοσελίδα της Pottermore αποκαλύπτοντας πώς είναι ο Χάρι, ο Ρον και η Ερμιόνη λίγο μετά τα τριάντα τους. 
 
Παρόλο που η ιστορία εκτυλίσσεται αρκετά χρόνια αργότερα και οι 3 αγαπημένοι ήρωες είναι σε διαφορετική φάση της ζωής τους παραμένουν πολύ στενοί και πιστοί φίλοι. 
 
Η σύντομη ιστορία έχει τη μορφή κουτσομπολίστικου άρθρου με την «υπογραφή» της δημοσιογράφου Ρίτα Σκίτερ, η οποία συναντά τον Χάρι και άλλους πρώην ήρωες του Στρατού του Ντάμπλντορ, με αφορμή τον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Κουίντιτς, όπου αγωνίζεται ο Βίκτορ Κραμ.
 
Ο Χάρι είναι πλέον "χρυσούχος" δηλαδή μέλος μιας επίλεκτης ομάδας μάγων που έχουν ως στόχο να εμποδίσουν τους κακούς μάγους, ενώ ο Ρον Γουέσλι έχει ένα μαγαζί με φάρσες. Ο Ρον είναι παντρεμένος με την Ερμιόνη που έχει γίνει αναπληρώτρια επικεφαλής του Τμήματος Μαγικής Επιβολής του Νόμου. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τον Χιούγκο και τη Ρόουζ.
 
Για όσους ελπίζετε να δείτε την ιστορία να εξελίσσεται και να "μπαίνει" στις σελίδες ενός βιβλίου, η διάσημη συγγραφέας JK Rowling έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν σκοπεύει να εκδώσει άλλο βιβλίο με τον αγαπημένο μας ήρωα.