Η Μπιγιονσέ «μαρτύρησε» το trailer του «50 Shades Of Grey»

50-shades-of-grey
ΤΡΙΤΗ, 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Για να παρετε μια πρώτη «γεύση» από την ταινία μπείτε στο λογαριασμό του instagram της διάσημης τραγουδίστριας, instagram.com/beyonce και να δείτε το video.

Η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη ενός από τα μεγαλύτερα best seller των τελευταίων ετών, το «50 Shades Of Grey», προκάλεσε συζητήσεις μόλις έγινε γνωστή, όπως άλλωστε και το ίδιο το βιβλίο-«Ευαγγέλιο» για μεγάλη μερίδα γυναικών ανά τον πλανήτη

Πριν λίγο καιρό βγήκε στη δημοσιότητα η πρώτη επίσημη φωτογραφία της ταινίας, όπου εμφανίζεται ο βρετανός ηθοποιός,Τζέιμι Ντόρναν, υποδυόμενος τον εκκεντρικό πρωταγωνιστή της ιστορίας Κρίστιαν Γκρέι. Και το θέαμα «δεν είναι και πολύ σέξι» σχολίασε πικρόχολα ο βρετανικός Guardian.

Εκτός απο φωτογραφίες, μέχρι στιγμής, δεν είχαμε δει κάτι άλλο. Έτσι η Μπιγιονσέ, αποφάσισε να «ιντριγκάρει» όσους περιμένουν με ανυπομονησία να βγει στις αίθουσες η πολυσυζητημένη ταινία κι ανέβασε στο instagram το teaser του επίσημου trailer του έργου, στο οποίο ακούμε και τη μεγάλη της επιτυχία «Crazy In Love».

Η ταινία που θα βγει στις αίθουσες το 2015 αποτελεί μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου της Ε. Λ. Τζέιμς το οποίο σάρωσε σε πωλήσεις παγκοσμίως, λόγω κυρίως του σεξουαλικού και εν πολλοίς σαδομαζοχιστικού περιεχομένου του.

Για να πάρετε μια πρώτη «γεύση» από την ταινία μπείτε στο λογαριασμό του instagram της διάσημης τραγουδίστριας, instagram.com/beyonce και να δείτε το video.