Ομιλία του Γιώργου Γραμματικάκη για την τέχνη και την επιστήμη

omilia-tou-giorgou-grammatikaki-gia-tin-texni-kai-tin-epistimi

ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΜΑΙΟΥ 2011

Ο Γιώργος Γραμματικάκης θα μιλήσει για την επιστήμη, την τέχνη και την αρμονία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Μια ακόμη ευκαιρία να απολαύσουμε τον Γιώργο Γραμματικάκη μας δίνει η συζήτηση με θέμα «Επιστήμη, τέχνη και αρμονία» που φιλοξενείται στις 13 Μαϊου στην αίθουσα του Α.Π.Θ. Ο γνωστός ακαδημαϊκός και συγγραφέας, ο ερευνητής του Δημόκριτου και του CERN, ο οποίος με το συγγραφικό του έργο κατόρθωσε να κάνει προσιτό και ελκυστικό τον επιστημονικό λόγο για το ευρύ κοινό, θα είναι ο βασικός εισηγητής σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση που διοργανώνει η Σχολή Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών (Ν.Ο.Π.Ε).

Ο πρόεδρος του τμήματος της Ν.Ο.Π.Ε. καθηγητής Γ. Βώκος θα παρέμβει στη συζήτηση, ενώ τον ρόλο του συντονιστή έχει αναλάβει ο κοσμήτορας Ν. Παρασκευόπουλος. Να θυμίσουμε ότι το αναγνωστικό κοινό αγάπησε ιδιαίτερα δύο βιβλία του Γιώργου Γραμματικάκη: το πρώτο με τίτλο «Η κόμη της Βερενίκης» έγινε τηλεοπτική σειρά, ενώ το δεύτερο, η «Αυτοβιογραφία του φωτός» είχε λάβει πολύ θετικές κριτικές. Η εκδήλωση «Επιστήμη, τέχνη και αρμονία» θα διεξαχθεί στις 13 Μαϊου στις 18:30 στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες: Συζήτηση με θέμα «Επιστήμη, τέχνη και αρμονία», στις 13 Μαϊου στις 18:30 στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.