10 πράγματα που (ίσως) δεν γνωρίζατε για την Ariana Grande

ariana-grande-2
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Είναι η νέα πριγκίπισσα της pop, που ξεπήδησε από τις παιδικές εκπομπές του Nickelodeon, και αυτή για την οποία όλοι θα μιλάνε σε λίγο καιρό.

1. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Φλόριντα, και από την ηλικία των 10 συμμετείχε στις τοπικές χορωδίες.  Όταν ήταν ακόμα στο σχολείο, κέρδισε το βραβείο National Youth Theatre Association Award, για την ερμηνεία της στον ρόλο της Charlotte στο musical “13”. 

2. Η συνέχεια της επεφύλασσε τον ρόλο της Cat Valentine στην τηλεοπτική σειρά “Victorious” του καναλιού Nickelodeon,  και για τις ανάγκες του ρόλου, έβαψε τα μαλλιά της σε έντονο κόκκινο χρώμα.

3. Το περσινό ντεμπούτο της album “Yours Truly” πήγε κατευθείαν στο νούμερο 1 στα charts πολλών χωρών. Το ακολούθησε το χριστουγεννιάτικο EP “Christmas Kisses”.

4. Ο σκύλος της Coco, έχει δικό του λογαριασμό στο twitter, και μάλιστα έχει 11 χιλιάδες followers.

5. Φέτος κυκλοφόρησε το δεύτερο της album, το οποίο περιέχει και το τεράστιο hit “Problem”, στο οποίο συνεργάζεται με την Iggy Azalea.

6. Πρόσφατα εμφανίστηκε στη σκηνή των βραβείων του Mtv, μαζί με τις Nicki Minaj και Jessie J, για να ερμηνεύσουν το “Bang, Bang”, μια συνεργασία και των τριών, που αναμένεται να κάνει πάταγο.

7. Πολλοί είναι αυτοί που συγκρίνουν τη φωνή της με αυτές των Whitney Houston και Mariah Carey.  Το εύρος των φωνητικών της χορδών πιάνει τις τέσσερις οκτάβες.

8. Αν και μεγάλωσε ως Καθολική, έχει αποκηρύξει τον Χριστιανισμό, όταν ο Πάπας Βενέδικτος χαρακτήρισε ως αμαρτωλούς τους ομοφυλόφιλους και τις εργαζόμενες γυναίκες. Έκτοτε έχει ασπαστεί την Καμπάλα.

9. H Huffington Post την κατέταξε στην τρίτη θέση στη λίστα με τους καλλιτέχνες που έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή στους νέους, και της ανέθεσε την αποστολή να γίνει η σχολική ρεπόρτερ ενός τυχαίου σχολείου. Η Ariana επέλεξε να γράψει ένα άρθρο με θέμα το bullying.

10. Παρότι το ρεπερτόριο της κινείται σε pop/r&b ρυθμούς, η ίδια λατρεύει την techno και χρησιμοποίει το πρόγραμμα Garage Band για να φτιάχνει δικά της remix των αγαπημένων της τραγουδιών.

Ροζίνα Αράπη