Έρχεται ακυκλοφόρητος Kurt Cobain

kurt-cobain
ΤΡΙΤΗ, 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Το soundtrack του “Montage of Heck” θα περιλαμβάνει ένα 12λεπτο ακουστικό τραγούδι, γραμμένο από τον τραγουδιστή των Nirvana.

Ο σκηνοθέτης του “Montage Of Heck” του ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του Kurt Cobain, Brett Morgen έγραψε στο Twitter, ότι ένα φανταστικό, όπως το χαρακτήρισε, ακουστικό track θα ακούγεται στην πολυαναμενόμενη ταινία. 

Ο Morgen  σε μια παλιότερη συνέντευξή του στο Rolling Stone είχε δηλώσει ότι όλο το soundtrack θα αποτελείται από ακυκλοφόρητο υλικό του τραγουδιστή που έδωσε τέλος στη ζωή του το 1994.

Το “Montage Of Heck” έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Sundance τον Ιανουάριο, και θα φτάσει στις Βρετανικές αίθουσες την άνοιξη. Στην Αμερική η τηλεοπτική του πρεμιέρα αναμένεται τον Μάιο, αφού προβληθεί στο φεστιβάλ SXSW στο Τέξας.  Η κόρη του Cobain, Frances Bean, είναι η παραγωγός πίσω από το εγχείρημα. Το “Montage Of Heck” πήρε το όνομά του, από μια από τις συλλογές με τραγούδια που έφτιαχνε ο Cobain, και είδε το φως της δημοσιότητας πέρυσι.

Σύμφωνα με το HBO η ταινία θα μας δώσει πρόσβαση σε πολλά ανέκδοτα αρχεία του Cobain, εικόνες από το σπίτι του και οικογενειακές ταινίες, ηχογραφήσεις, σκίτσα, ημερολόγια και demos, και φυσικά πολλά τραγούδια των Nirvana που δεν έχουν ακουστεί ποτέ.

Στο μεταξύ η χήρα του τραγουδιστή Courtney Love κινήθηκε νομικά εναντίον ενός ανώνυμου χρήστη του youtube, που ανέβασε ένα ψεύτικο, φημολογούμενα ανέκδοτο, τραγούδι των Nirvana, με τίτλο “Flaccid Bone” που είχε διαρρεύσει από το προσωπικό της αρχείο.