H Sinead O’ Connor εγκαταλείπει τα Social Media

sinead-o-connor
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε σε μια δήλωσή της στο Facebook ότι σταματάει πλέον κάθε δραστηριότητα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ύστερα από τις απειλές που δέχτηκε από δύο stalkers.

Η Ιρλανδή που ήταν δεινή χρήστης κάθε διαδικτυακής πλατφόρμας, μιλώντας με fans προσωπικά, ακόμα βγαίνοντας και ραντεβού μαζί τους, τρομοκρατήθηκε όταν απειλήθηκε η ζωή της.

Μάλιστα δημοσίευσε και το όνομα και τη φωτογραφία ενός από τους  δύο άνδρες που την απειλούσαν, προσθέτοντας ότι και οι δύο έχουν στο παρελθόν παρενοχλήσει πολλές άλλες γυναίκες.

“Σας παρακαλώ να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συναναστροφές σας στο διαδίκτυο. Είστε αρκετά ευάλωτοι αν σας παρενοχλούν stalkers που έχουν σχέση με τη μουσική βιομηχανία, και ξέρουν πόσο ευαίσθητες ψυχές είστε, και εσείς δεν μπορείτε με σιγουριά να ξέρετε αν είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι είναι”.

Η O’Connor συνεχίζει τη δήλωσή της ονομάζοντας το Facebook το πιο επικίνδυνο μέρος στον κόσμο και ευχαριστώντας παράλληλα τους fans της για τις καλές στιγμές που πέρασαν μαζί.