Οι Mastodon στο Game of Thrones

mastodon
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Δύο μέλη του δημοφιλούς metal συγκροτήματος εμφανίστηκαν ως guest στη σειρά του HBO.

Tρία μέλη των Mastodon, οι Brann Dailor, Bill Kelliher και Brent Hinds έπαιξαν τους άντρες της φυλής “wildings” στο όγδοο επεισόδιο της σειράς, το “Hardhome”.

Οι Mastodon έχουν συμμετάσχει ξανά στο Game Of Thrones, αλλά μουσικά,  γράφοντας ένα τραγούδι (“White Walker”)  για το δεύτερο mixtape της σειράς, το “Catch the Throne Vol. 2”.

Σύμφωνα με δελτίο Tύπου που κυκλοφόρησε η δισκογραφική τους, τα μέλη του συγκροτήματος προσκλήθηκαν προσωπικά για να συμμετέχουν σε ένα επεισόδιο, από τον παραγωγό Dan Weiss.

Ο Brann Dailor δήλωσε μετά τα γυρίσματα: “Ήταν μια απίστευτη εμπειρία να παίζουμε έστω ως guests σε ένα από τα αγαπημένα μας show, του “Game of Thrones”. To ότι παίξαμε τους wildings που δολοφονούμαστε και μετά επιστρέφουμε ως White Walkers, ήταν πραγματικά καταπληκτικό.  Είδα τους καλύτερους μου φίλους, τον Brent και τον Bill να δολοφονούνται μπροστά στα μάτια μου και εμένα με μαχαίρωσαν στο στομάχι και μου έκοψαν το λαρύγγι, αλλά δε με ένοιαζε καθόλου. Με έκανε να αγαπήσω τους Mastodon ακόμα περισσότερο. Είμαστε κάτι παραπάνω από ευγνώμονες και ήταν τεράστια τιμή να είμαστε μέρος μιας από τις πιο επικές ιστορίες που έχουν αποτυπωθεί σε φιλμ”.