Ο Σταμάτης Μήτσιος για την έκθεση στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών

selfie-with-marilyn

"Selfie with Marilyn", έργο του Σταμάτη Μήτσιου

ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Το βράδυ της Πέμπτης θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών, στις 19.30, τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης καλλιτεχνών, με τίτλο "Καλοκαίρι 2015".

Εκεί θα προβληθούν έργα Ελλήνων, αλλά και διεθνούς φήμης καλλιτεχνών. Άλλωστε, κύριος στόχος της γκαλερί είναι η προβολή σύγχρονων εικαστικών μέσων, συνεχίζοντας ταυτόχρονα και την παράδοσή της στην παρουσίαση ζωγραφικής και γλυπτικής, καθώς και την υποστήριξη νέων καλλιτεχνών.

Το click@life μίλησε με τον Σταμάτη Μήτσιο (STMTS), έναν από τους 18 καλλιτέχνες των οποίων τα έργα θα εκτεθούν στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών:

«Είναι μεγάλη τιμή που είμαι ο νεότερος και θα εκθέσω δίπλα στους θρυλικούς Jean Tinguely και Eugène Ionesco, αλλά και σε άλλους μεγαλύτερους και αναγνωρισμένους καλλιτέχνες της εποχής μας. Στην έκθεση παρουσιάζω ένα από τα τελευταία μου έργα σε καμβά, με τίτλο "Selfie with Marilyn" κι επίσης ένα χαρακτικό μικτής τεχνικής με τίτλο "The two sides". Γενικά πιστεύω πως η έκθεση έχει μεγάλη ποικιλία έργων με διάφορες ιδέες, τεχνικές και αισθητικές», δήλωσε ο ίδιος, ενώ σχετικά με το πώς ονειρεύεται το καλλιτεχνικό του μέλλον, ο Σταμάτης μας είπε χαρακτηριστικά: “Να συνεχίσω να ζωγραφίσω όσο γίνεται περισσότερο και όπου με βγάλει".

Καλλιτέχνες που συμμετέχουν:

Αγγελική Ξυνού,  Στέφανος Δασκαλάκης, Κάλλια Τριανταφύλλου, Σάββας Γεωργιάδης, Μαρίνα Λάσκαρις (γλυπτό), Leonor Fini, STMTS (Σταμάτης Μήτσιος)  Jean Tingueli, Eygene Ionesco, Robert McCabe, Marc Raymond, (γλυπτό) Χρίστος Σιμάτος, Ξανθίππη Τσαλίμη, Ειρήνη Ηλιοπούλου, Ηλίας Καρρά και Άγγελος Χανιώτης.

Daskalakis

Eίσοδος Ελεύθερη

Διάρκεια έκθεσης: 25 Ιουνίου έως 26 Σεπτεμβρίου 2015

Μαρία Πορτοκαλάκη

[email protected]