Ποιο είναι το πιο πλούσιο ζευγάρι της μουσικής βιομηχανίας

taylor-swift-calvin-harris
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Όχι, η Beyonce και ο Jay-Z δεν είναι πλέον το power couple της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως όλοι θα περίμεναν. Σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού Forbes για τους πιο προσοδοφόρους καλλιτέχνες η Queen Bey και ο Jay-Z εκθρονίστηκαν φέτος από την Taylor Swift και τον αγαπημένο της Calvin Harris.

Η pop star Taylor Swift, που πρόσφατα έδειξε τα δόντια της στην Apple και τη νέα υπηρεσία streaming Apple Music,  συγκεντρώνει μαζί με τον DJ και παραγωγό Calvin Harris 146 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη για το 2014, ενώ το έτερο κραταιό ζεύγος συγκεντρώνει 110.5 εκατομμύρια δολάρια. 

Αυτή είναι μάλλον μια αναμενόμενη πρωτιά για τη Swift που το τελευταίο της album “1989” σάρωσε σε πωλήσεις στις Η.Π.Α., ενώ η ίδια εξελίσσεται σε μια από τις πιο υπολογίσιμες δυνάμεις στη μουσική βιομηχανία.  Τα κέρδη φυσικά δεν αποδίδονται μόνο από τις πωλήσεις των δίσκων, αλλά και από τις συμφωνίες των δύο καλλιτεχνών με εταιρείες κολοσσούς, όπως η Sony, η Coca Cola, και τον οίκο Giorgio Armani. 

Στην τρίτη θέση στη λίστα με τα πιο πλούσια μουσικά ζευγάρια βρίσκονται ο Blake Shelton και η Miranda Lambert, με 57 εκατομμύρια.