Επίθεση δέχτηκε η Courtney Love στο Παρίσι

love
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Τις δύσκολες ώρες που πέρασε πρόσφατα στην πόλη του φωτός θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές και τους διαδικτυακούς της φίλους η διάσημη μουσικός μέσα από τα social media.

Η 50χρονη πλέον Courtney Love βρέθηκε πρόσφατα στη μέση συγκρούσεων οδηγών ταξί, οι οποίοι απεργούσαν, κρατήθηκε όμηρος η ίδια και ο οδηγός της, ενώ ταυτόχρονα οι απεργοί επιτέθηκαν στο αυτοκίνητό της.

Όλα ξεκίνησαν όταν έφτασε στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle στο Παρίσι. Εκεί βρέθηκε για να τη μεταφέρει στον προορισμό της ένα όχημα Uber, μόνο που οι οδηγοί ταξί διαδήλωναν κατά της συγκεκριμένης εφαρμογής αυτοκινήτων.

Σοκαρισμένη η παγκοσμίου φήμης Courtney δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από την επίθεση, έκανε σχόλια και δεν παρέλειψε να «επιτεθεί» λεκτικά και στον Φρανσουά Ολλάντ.

Μεταξύ άλλων, έκανε τις εξής αναρτήσεις:

«Έστησαν καρτέρι στο αυτοκίνητό μας και κρατούν όμηρο τον οδηγό μας. Χτυπούν το αμάξι με σιδερόβεργες. Αυτή είναι η Γαλλία; Είμαι πιο ασφαλής στη Βαγδάτη.

«Πώς επιτρέπεται πάνω στη γη αυτοί να υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τόσο φρικτά πράγματα; Το πρώτο αυτοκίνητο διαλύθηκε, αυτοί οι τύποι προσπαθούν να ανοίξουν τις πόρτες με σιδερόβεργες και οι αστυνομικοί δεν κάνουν τίποτα; Γάλλοι Ταλιμπάν; Χρειάζονται πολιτικές μεταρρυθμίσεις στη Γαλλία; Θέλω να πάω σπίτι!».

«François Hollande πού είναι η αστυνομία; Είναι νόμιμο να επιτίθενται οι κάτοικοι σε επισκέπτες; Έλα αμέσως στο αεροδρόμιο».

Η ίδια τελικά διασώθηκε από δύο μοτοσικλετιστές, με τους οποίους και φωτογραφήθηκε.