H φιλανθρωπική δράση της Taylor Swift συνεχίζεται

taylor-swift
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Η Taylor Swift συνεχίζει να αποδεικνύει ότι είναι η ποπ σταρ με τη μεγαλύτερη φιλανθρωπική δράση, κάνοντας τη μεγαλύτερη μέχρι τώρα δωρεά της, στην 11χρονη Ναόμι που πάσχει από λευχαιμία.

Η 25χρονη ποπ σταρ έδωσε 50.000 δολάρια στην 11χρονη θαυμάστριά της που πάσχει από λευχαιμία και χρειάζεται επειγόντως χημειοθεραπεία. Οι πολύμηνη παραμονή της στο νοσοκομείο θα την αναγκάσει να χάσει και την συναυλία της αγαπημένης της σταρ τον ερχόμενο Αύγουστο.

Οι γονείς της μικρής Ναόμι άνοιξαν έναν site προκειμένου να καταφέρουν να μαζέψουν τα απαραίτητα χρήματα για τη χημειοθεραπεία της κόρης τους. Η Taylor Swift έκανε 3 δωρεές των 15000 δολαρίων και μία των 5000 με το μήνυμα: «Στην όμορφη και γενναία Ναόμι. Λυπάμαι που θα χάσεις τη συναυλία μου, αλλά θα έρθουν κι άλλες στο μέλλον. Ας επικεντρωθούμε τώρα στο να σε κάνουμε να νιώσεις καλύτερα. Στέλνω τη μεγαλύτερη αγκαλιά μου σε εσένα και την οικογένειά σου».

Είναι πολύ πιθανό η Taylor Swift να παρακινήθηκε να δωρίσει τα χρήματά αυτά από το βίντεο που έφτιαξαν οι γονείς της Ναόμι και στο οποίο η μικρή επέλεξε το κομμάτι της Swift «Bad Blood» για μουσικό χαλί.