H Taylor Swift προκαλεί ακυρώσεις αγώνων και δέχεται πυρά

taylor-swift
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Η δημοφιλής τραγουδίστρια κατηγορείται για την αναβολή ενός αγώνα baseball στη Washington.

Την περασμένη Παρασκευή, οι Washington Nationals θα έπαιζαν εναντίον των Los Angeles Dodgers στο γήπεδο των Nationals στη Washington. Ο αγώνας όμως αντιμετώπιζε προβλήματα με την ηλεκτροδότηση και τελικά αναβλήθηκε.

Ο λόγος είναι ότι νωρίτερα την προηγούμενη βδομάδα, η Taylor Swift είχε εμφανιστεί για δύο συναυλίες στο γήπεδο, χρησιμοποιώντας όλη την ηλεκτρική δυνατότητα του σταδίου και αφήνοντας τον χώρο με πολλά προβλήματα στην τάση του ρεύματος.

Παίκτες όπως ο Joc Peterson των Dodgers έγραψαν στο twitter τους διόλου εγκωμιαστικά λόγια για το συμβάν. O Peterson έγραψε συγκεκριμένα: «Taylor Swift, η συναυλία σου χρησιμοποίησε όλο τον ηλεκτρισμό της Washington, σε ευχαριστούμε για την ακύρωση του αγώνα”.

Ο παίκτης των Nationals Max Schezer έγραψε: “Ποιος είχε χρησιμοποιήσει τελευταίος το στάδιο; Taylor Swift σε κατηγορώ για τις διακοπές ρεύματος απόψε”.

Και η Swift βέβαια αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα στο show της, ειδικά όταν ένας μηχανισμός χάλασε και η ίδια έμεινε σε μια υπερυψωμένη πλατφόρμα πάνω από τη σκηνή.