O Kanye West πάει για Πρόεδρος των Η.Π.Α.

kanye-west-3
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Ο rapper έλαβε το βραβείο για τη συνολική του προσφορά στη μουσική στα Mtv VMA την περασμένη Κυριακή και φυσικά έβγαλε έναν λόγο που άφησε πολλά ερωτηματικά.

Αρχικά, ο Kanye West παραδέχτηκε ότι, πριν βγει στη σκηνή είχε καπνίσει ένα τσιγάρο ύποπτης προέλευσης. Και ενώ συνέχισε να μιλάει για τη μουσική και την οικογένεια του, με τη σύζυγό του Kim Kardashian να τον κοιτά από κάτω γεμάτη περηφάνια, είπε “Και, ναι, όπως ίσως να έχετε μαντέψει μέχρι τώρα, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για Πρόεδρος των Η.Π.Α.  το 2020”.

Δεν ήταν όμως μόνο η βραδιά που έθεσε την υποψηφιότητα του για το ανώτερο αξίωμα των Η.Π.Α., αλλά και η βραδιά που συμφιλιώθηκε με την Taylor Swift. Το 2009΅, ενώ η Swift παρελάμβανε ένα βραβείο, ο West όρμησε στη σκηνή, της άρπαξε το μικρόφωνο και άρχισε να λέει ότι η Beyonce άξιζε τη βράβευση και όχι η ίδια.

Προκλήθηκε ένας απίστευτος χαμός στα social media, όπου ο West έγινε ένας από τους πιο μισητούς celebrities, μια ρετσινιά που τον ακολουθεί ακόμα. Στη φετινή διοργάνωση, όμως, το βραβείο του το παρέλαβε από την Taylor Swift, με την οποία αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις και θερμούς εναγκαλισμούς, θάβοντας όπως φαίνεται το τσεκούρι του πολέμου.