Μια διεθνής εικαστική έκθεση με ελεύθερη είσοδο

in-flux1
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Η In Flux είναι μια Διεθνής Εικαστική Έκθεση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των "Αισχύλεια 2015" στο Πολιτιστικό Κέντρο "Λ. Κανελλόπουλος" στην Παραλία Ελευσίνας.

Η έκθεση In Flux συγκεντρώνει μια ομάδα διεθνών καλλιτεχνών, το έργο των οποίων αντανακλά την τρέχουσα καταστασιακή ρευστότητα. Εστιάζοντας καταρχήν στην Ευρώπη και τις γειτονικές της χώρες, η έκθεση εξετάζει το πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό κλίμα και παρουσιάζει τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους οι καλλιτέχνες ανταποκρίνονται στη ρευστότητα. Τα γεγονότα που παρουσιάζονται στην έκθεση είναι ταυτόχρονα λεπτοφυή και αιχμηρά, καλύπτοντας ένα φάσμα που ποικίλει από τις διαμαρτυρίες στην Maiden Square της Ουκρανίας, τη μετανάστευση σε πόλεις-λιμάνια σε όλη την Ευρώπη μέχρι έργα που αμφισβητούν τις θεσμικές δομές και τα δυτικά ιδεώδη. Τέλος η έκθεση υπογραμμίζει τις διαφορετικές προσεγγίσεις και μεθόδους εργασίας της σύγχρονης καλλιτεχνικής πρακτικής, περιλαμβάνοντας καλλιτέχνες που χρησιμοποιούν μία σειρά διαφορετικών εκφραστικών μέσων όπως η κινούμενη εικόνα, η φωτογραφία, η γλυπτική, η περφόρμανς και το photobook.

Οι καλλιτέχνες
Bouillon Group (Γεωργία), Αικατερίνη Γεγησιάν (Ελλάδα), Vladyslav Krasnoshchok και Sergey Lebedinsky (Πολωνία), Emeric Lhuisset (Γαλλία), Thomas Mailaender (Γαλλία), Ahmet Öğüt (Βερολίνο / Άμστερνταμ), Henk Wildschut (Ολλανδία).

 Info
Επιμέλεια Shoair Mavlian, Assistant Curator, Tate Moder
Πολ. Κέντρο "Λ. Κανελλόπουλος"
Δραγούμη 37, Παραλία Ελευσίνας
τηλ: 210 5565613 
Τρίτη - Κυριακή 10:00 - 13:00 & 18:00-21:30
Δευτέρα Κλειστά