Το International Architecture Awards στην Αθήνα αποθεώνει την αρχιτεκτονική

international-architecture-awards
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Παρουσίαση των νικητών του πιο διακεκριμένου διαγωνισμού στο είδος του και έκθεση με ελεύθερη είσοδο στο κοινό την Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου 2015 στο Contemporary Space Athens.

Το Chicago Athenaeum, museum for Architecture and Design σε συνεργασία με το European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies, παρουσιάζει τους νικητές του πιο έγκυρου παγκοσμίως αρχιτεκτονικού βραβείου, του International Architecture Awards, καθώς επίσης την επιλογή των πιο πολλά υποσχόμενων και ανερχόμενων ταλέντων στην Ευρώπη για το 2014, μέσα από το διαγωνισμό Europe 40 Under 40 στην έκθεση..

Το International Architecture Awards, το πιο διάσημο πρόγραμμα στον κόσμο, τιμά νέους ουρανοξύστες, εμπορικά κτίρια, πολεοδομικά σχέδια, ιδιωτικές κατοικίες, καθώς και σχέδια αξιοποίησης ακινήτων που έχουν πετύχει ένα υψηλό επίπεδο άριστου σχεδιασμού, κατασκευής, και βιωσιμότητας σε συνδυασμό με την προώθηση των καλύτερων πρακτικών σε όλα τα είδη των ακινήτων για τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.
Στα φετινά βραβεία “Europe 40 Under 40”, βρίσκονται μερικοί από τους λαμπρότερους και προοδευτικότερους αρχιτέκτονες και ντιζάινερ που έχουν βραβευτεί από το πρόγραμμα όλα αυτά τα χρόνια. Η δουλειά τους είναι εξαιρετικά καινοτόμος, ευφάνταστη και γεμάτη από ένα νέο πνεύμα το οποίο χαρακτηρίζει το ευρωπαϊκό ντιζάιν σήμερα.

Info

Εγκαίνια έκθεσης: 11/9/2015,  8:00 – 10:00 μμ.
Διάρκεια έκθεσης: 11/9/2015 ως 01/11/2015
Είσοδος: Ελεύθερη
Contemporary Space Athens, Μητροπόλεως 74, Αθήνα