Ακυρώνεται η εμφάνιση των See I στο Bolivar

see-i Jesse Justice

Rootz and Zeebo

ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

To Σάββατο 19/9 το Bolivar Beach Bar υποδέχεται τους SEE I - THE ORIGINAL VOICE OF THIEVERY CORPORATION για ένα μοναδικό dj set και live pa με φόντο το πιο εξωτικό τοπίο της πόλης.

Η ιστορία των Thievery Corporation ξεκινά με τους δύο αδελφούς, Rootz και Zeebo, οι οποίοι βρήκαν το δρόμο τους από το κολέγιο στη Βόρεια Καρολίνα μέσω της Καραϊβικής για να καταλήξoυν στην Washington DC. Εκεί ανέπτυξαν το δημιουργικό και μουσικό τους ταλέντο, καθώς η πρωτεύουσα Washington DC είναι το πλέον πολυπολιτισμικό μέρος για να το πετύχουν. Τις δύσκολες μέρες της δεκαετίας του 1980, οι αδελφοί Steele ξεκινούν το έργο που θα ορίσει το μέλλον τους το: See-I.

Γρήγορα καθιερώθηκαν στην αναδυόμενη reggae και τότε ο Eric Hilton ο παραγωγός των Thievery Corporation διέκρινε το ταλέντο τους και αποφάσισε να συμπεριληφθούν σε μελλοντικά του έργα. Εκείνη την περίοδο ο Eric Hilton άνοιγε το "Eighteenth Street Lounge" και την δισκογραφική του εταιρεία, όπου έφερε και τους Rootz and Zeebo στο προσκήνιο. Από τα 90's και μετά ηχογραφούν και εμφανίζονται ως μέλη των Thievery Corporation.

Από το 2005 εμφανίζονται κάθε Τετάρτη στο "Eighteenth Street Lounge", όπου και εμφανίζονται με άλλα μέλη των Thievery Corporation, την Chuck Brown band καθώς και άλλους guest μουσικούς. Η μπάντα SEE - I αναγνωρίζεται ως ένα από τα καλύτερα reggae συγκροτήματα της Αμερικής και αναπτύσεται σε πανεθνικό φαινόμενο.

Info
Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι»
Λεωφορεία παραλιακής 3η Καλαμακίου
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 697 0367 684