Ποιος θα τραγουδήσει το μουσικό θέμα του επόμενου James Bond;

sam-smith
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Η μουσική του Spectre γράφτηκε σε λιγότερο από μισή ώρα.

Ο Βρετανός τραγουδιστής Sam Smith θα είναι αυτός που θα ερμηνεύσει το βασικό μουσικό θέμα της επόμενης ταινίας James Bond “Spectre”, παίρνοντας την σκυτάλη από την Adelle και το “Skyfall”, που τιμήθηκε και με Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού.
Το κομμάτι ονομάζεται “Writing’s On The Wall” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου. Ηχογραφήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και στην παραγωγή έχουν βάλει οι μόνιμοι σχεδόν συνεργάτες του Smith, οι Disclosure.

Ο Smith δήλωσε “Είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου. Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μέρος αυτής της Βρετανικής κληρονομιάς, και θα συνεργαστώ με ανθρώπους που ήταν πηγή της μουσικής μου έμπνευσης”. 
Όπως ανέφερε ο ίδιος, νιώθει ανακουφισμένος που επιτέλους μπορεί να μιλήσει για αυτό, μιας και η είδηση είχε κρατηθεί απολύτως μυστική, και μάλιστα ο ίδιος αρνιόταν οποιαδήποτε ανάμιξη στην ταινία. Περιέγραψε μάλιστα τη συνάντηση του με τον σκηνοθέτη Sam Mendes, που τον κάλεσε στο γραφείο, του έδωσε το σενάριο κα όταν αυτός το διάβασε του είπε απλά, “Δοκίμασε να γράψεις και το τραγούδι”.
“Δεν έχω γράψει ποτέ τραγούδι τόσο γρήγορα- μου πήρε μόλις 20 λεπτά. Και το λάτρεψαν!”, είπε χαρακτηριστικά.