Backstreet Boys και Spice Girls μαζί στη σκηνή;

backstreet-boys-kai-spice-girls-mazi-sti-skini1
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Το μέλος των Backstreet Boys A.J. McLean ανακοίνωσε ότι το θρυλικό πλέον ‘90’s boy band θα επιστρέψει στο studio για να ηχογραφήσει νέο album, αλλά και πώς υπάρχει πιθανότητα να τους δούμε στη σκηνή με τις Spice Girls!

Ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε ότι η μπάντα έχει νέο υλικό, καθώς και τη συμμετοχή του μαζί με το έτερο μέλος των Backstreet Boys Nick Carter στη σειρά “Dead 7”. “Η περιοδεία με τις Spice Girls ήταν κάτι που συζητάμε εδώ και χρόνια και είναι κάτι που ακόμα σκεφτόμαστε. Αυτή τη στιγμή επικεντρωνόμαστε στο νέο μας album που ελπίζουμε να είναι έτοιμο μέχρι τον Μάιο”.

Η δήλωση αυτή έρχεται παράλληλα με τις φήμες για επανένωση των Spice Girls, μιας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το girl group να επιστρέψει το 2016, για την επέτειο των 20 χρόνων από το μεγάλο τους hit “Wannabe”, χωρίς όμως τη Victoria Beckham, τη μόνη που μάλλον κατάλαβε ότι δεν κάνει για τραγούδι και έχτισε μια αυτοκρατορία στον κόσμο της μόδας.  Η τελευταία κοινή εμφάνιση των κοριτσιών ήταν για το musical “Viva Forever” και στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων το 2012 στο Λονδίνο.