Ο Ράιαν Άνταμς παρομοιάζει την Τέιλορ Σουίφτ με τον Σαίξπιρ

taylor-swift
ΤΡΙΤΗ, 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στη Guardian, ο μουσικός, που πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα album όπου διασκεύαζε όλο το “1989”, το τελευταίο album της Σουίφτ, συνέκρινε τη δημοφιλή τραγουδίστρια με τον Ουίλιαμ Σαίξπιρ, λέγοντας πώς οι στίχοι της τον έχουν επηρεάσει βαθύτατα, από τότε που άρχισε να την παρακολουθεί.

“Όταν άκουσα πρώτη φορά το “White Horse”, το 2008, ανατρίχιασα ολόκληρος. Σοκαρίστηκα από τη φωνή της, από το πόσο καθαρό ήταν το τραγούδι. Μου αρέσουν τα πράγματα που διεισδύουν στη συνείδηση μου και με χτυπάνε εκεί που δεν το περιμένω. Συνήθως είναι πράγματα πιο σκοτεινά. Αυτό το τραγούδι μιλάει για την απογοήτευση σε τέτοιο βαθμό, που με χτύπησε σαν ωστικό κύμα, είναι ρομαντικό και τόσο λυπητερό, σαν αυτά που έγραφαν οι Smiths. Με τη φωνή της κατάφερε να περάσει σε όλο μου το σώμα, την καρδιά και τη ψυχή μου.

Αναφέρεται στη συνέντευξη του και στην περίοδο που δούλευε πάνω στο album διασκευών. Ήταν σα να δουλεύω πάνω στους Ghostbusters, και ξαφνικά να έπρεπε να ασχοληθώ με τον Shakespeare.”, αναφερόμενος στη δουλειά του σαν κάτι υποδεέστερο των συνθέσεων της Σουίφτ. “Δεν είναι τυχαίο που είναι τόσο δημοφιλής καλλιτέχνης.”, είπε, κλείνοντας τη συνέντευξη του.