Η Beth Ditto τώρα και σχεδιάστρια μόδας

beth-ditto
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Η πληθωρική τραγουδίστρια των Gossip θα κυκλοφορήσει μια σειρά ρούχων για μεγάλα μεγέθη με τη συνδρομή του Jean Paul Gaultier.

H Ditto έχει ήδη αποκαλύψει ένα κομμάτι από τη συλλογή, ένα limited edition t-shirt, με στάμπα το σήμα κατατεθέν του Gauliter, τον κλασσικό πια κορσέ, όπως είναι το σχήμα των μπουκαλιών της πασίγνωστης σειράς αρωμάτων του.
“O Jean Paul είναι ο πιο γενναιόδωρος, θετικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Αγαπάει τις γυναίκες όλων των μεγεθών και των ηλικιών και ξέρει να τις κάνει υπέροχες”, είπε χαρακτηριστικά η Ditto, που έχει εμφανιστεί και ως μοντέλο σε shows του σχεδιαστή. “Ήταν το όνειρο της ζωής μου να σχεδιάζω ρούχα για αληθινούς ανθρώπους, ρούχα που θα τους κάνουν να αισθάνονται άνετοι και cool!”.

“Τα τροφαντά κορίτσια είναι όμορφα και η Beth είναι πανέμορφη! Στόχο έχουμε να τιμήσουμε την ομορφιά με σχήμα, με οπίσθια και στήθη. Αυτό είναι ένα νέο concept, ένας κορσές που θα πέφτει χαλαρός στο σώμα. Και ταιριάζει υπέροχα στη Beth”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Gaultier.
To t-shirt είναι διαθέσιμο αποκλειστικά από την επίσημη ιστοσελίδα της Ditto, και μέρος των εσόδων θα πάνε στο ίδρυμα Girls Rock Camp Foundation.  Η υπόλοιπη συλλογή θα είναι διαθέσιμη τον Φεβρουάριο.