Jay Z καλεί...Harry Styles

Jay-z-kalei-harry-styles
ΤΡΙΤΗ, 05 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Ο δημοφιλής rapper θέλει να βοηθήσει τον τραγουδιστή των «One Direction» να γίνει από μέλος μιας boyband μπάντας ένας αξιοσέβαστος solo καλλιτέχνης.

Σε συνέντευξή του στη Daily Star Sunday, ο Jay Z ανέφερε:

O Harry δεν χρειάζεται κάποια βοήθεια με τη δημοσιότητα, όλοι στον κόσμο ξέρουν ποιος είναι. Αλλά πρέπει να κάνει τη μετάβαση και από μέλος ενός group να ακολουθήσει solo καριέρα. Μπορώ να τον βοηθήσω να δουλέψει με μεγάλους καλλιτέχνες, με τους καλύτερους παραγωγούς, και να τον κάνω τον πιο επιτυχημένο καλλιτέχνη σε ένα χρόνο”.

Εξέφρασε επίσης την επιθυμία να συνεργαστεί με τον Simon Cowell. “Θέλω να υπογράψει στην εταιρεία μου o Styles. Σίγουρα ο Simon θα θέλει να εξακολουθήσει να δουλεύει μαζί του, αλλά μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Έχουμε και οι δύο μεγάλες ικανότητες που μπορούμε να αξιοποιήσουμε”.

Αυτές οι δηλώσεις, έρχονται μετά την είδηση ότι ο Styles ήδη ετοιμάζει ένα solo album, έχοντας ηχογραφήσει τέσσερα τραγούδια. Στη σύνθεση έχουν βάλει το χέρι τους ο κιθαρίστας των Snow Patrol, John Mc Daid και ο παραγωγός Gary Go.

Όσο για τους One Direction, βρίσκονται σε διάλειμμα αορίστου χρόνου μετά την αποχαιρετιστήρια εμφάνιση τους στο Χριστουγεννιάτικο X Factor.