Η Lady Gaga αποκαλύπτει πληροφορίες για το νέο της album

lady-gaga
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Η pop star υποσχέθηκε ότι το καινούργιο της album θα είναι περισσότερο “κατανοητό” από το “Artpop”, τονίζοντας ότι ο ρόλος της στο American Horror Story είχε τεράστια επιρροή στη μουσική της.

Η Gaga αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο της album το 2016 και βρίσκεται ήδη στο studio με τους παραγωγούς RedOne και Mark Ronson.
“Έγραφα πολύ τον περασμένο χρόνο. Η σειρά που πρωταγωνίστησα επηρέασε τη φωνή μου. Χρησιμοποιώ περισσότερο την υποκριτική στην ερμηνεία μου. Ο ρόλος της Countess με βοήθησε να αντιμετωπίσω διάφορες δυσκολίες. Όταν δεν έπαιζα στο show, ήμουν δυστυχισμένη, γιατί δεν είχα μέρος να βγάλω όλες μου τις ψυχώσεις. Τώρα πλέον έχω και για αυτό θα βγάλω ένα album με περισσότερη διαύγεια. Δε θέλω πια να είμαι ασαφής στη μουσική μου, γιατί  έχω τη δυνατότητα να είμαι σε άλλους τομείς. Τώρα σκέφτομαι περισσότερο αυτό που θέλω να πω και αυτό που θέλω να αφήσω σε αυτόν τον πλανήτη. Δε θα εκφράζω τόσο πολύ τον πόνο μου. Θα είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Έχω κάτι τελείως διαφορετικό να εξερευνήσω όταν γράφω πλέον στο πιάνο”.

Παράλληλα ο Tony Bennett αποκάλυψε ότι θα ηχογραφήσει ένα δεύτερο jazz album με τη Lady Gaga μετά το “Cheek to Cheek” το 2014, ένα album με διασκευές πασίγνωστων κομματιών όπως το “Anything Goes”. Το καινούργιο τους εγχείρημα θα περιλαμβάνει αποκλειστικά τραγούδια του Cole Porter.