Καινούργιος Κέιν Γουέστ τον Φεβρουάριο

kanye-west
ΤΡΙΤΗ, 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Ο rapper αποκάλυψε ότι το νέο του album “Swish” θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, συγκεκριμένα στις 11 Φεβρουαρίου. Όπως ο ίδιος έχει πει θα συνεργαστεί με τον Κέντρικ Λαμάρ και τον Ντρέικ στο νέο του πόνημα.

Το album επρόκειτο να κυκλοφορήσει το 2015, με φημολογίες να κυκλοφορούν από τον περασμένο Μάρτιο, αλλά καθυστέρησε, γιατί ο West δεν ήταν ευχαριστημένος. Είχε μάλιστα γράψει ένα αρκετά οργισμένο tweet, που ζητούσε από τους  fans και τους δημοσιογράφους να μην τον ρωτάνε τίποτα μέχρι να τελειώσει την παραγωγική διαδικασία.

Τώρα, τρία χρόνιαμετά το “Yeezus”, ο West, με ένα λιτό tweet ανήγγειλε την ημερομηνία του πολυαναμενόμενου νέου του δίσκου, που σίγουρα θα συζητηθεί πολύ. Πριν μερικές μέρες μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα, το κομμάτι “Real Friends”, στο οποίο συμμετέχει ο Lamar. Μια άλλη καλεσμένη έκπληξη αναμένεται να είναι η Sia. Οι δυο τους τραγούδησαν το κομμάτι “Wolves”, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, προϊδεάζοντας το κοινό για την επικείμενη συνεργασία τους.