«Μπαχάρι, κανέλα και γιορτή» στο Παλλάς
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναντά την Ευανθία Ρεμπούτσικα και ενώνουν την αγάπη τους για τη μουσική με καινούργια τραγούδια στη σκηνή του Παλλάς, από τις 16 Δεκεμβρίου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου.
Οι δύο μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού τραγουδιού ετοιμάζουν ένα πρόγραμμα ασυμβίβαστο, με τραγούδια από το χτες μέχρι το σήμερα, που οδηγεί σε ένα ολόφωτο μονοπάτι που όλοι μας έχουμε νοσταλγήσει να περπατήσουμε, ένα πρόγραμμα που θα μας ξεσηκώσει με το πάθος, την δύναμη, το συναίσθημα και την ευαισθησία του.
H Eυανθία με τις σπουδαίες συνθέσεις της και η 'Άλκηστις με την έντονη φωνή της, ξαναγεννούν τα χαμένα μας συναισθήματα, σε απόλυτη επικοινωνία με το κοινό, ενώνουν την δύναμή τους και μας θυμίζουν ότι υπάρχει ακόμα μία άλλη Ελλάδα που δεν θα χαθεί ποτέ.
Μία φωνή, ένα βιολί και 7 υπέροχοι μουσικοί μέσα από τον μαγικό κόσμο της τέχνης τους θα γεμίσουν την καρδιά μας, θα αγκαλιάσουν τα όνειρά μας και θα μας ταξιδέψουν στην Ελλάδα, στην Κωνσταντινούπολη, στην Αλεξάνδρεια και τα Βαλκάνια.
Με ήχο-χρώματα μοναδικά, με μελωδίες που διεισδύουν στα πιο βαθιά φύλλα της ψυχής. Μια παράσταση με τη φωνή της Άλκηστης να στροβιλίζεται αέρινα και συναισθηματικά μέσα στον εξαίσιο ήχο του βιολιού της Ευανθίας.
Πληροφορίες: Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, 210 3213100, στις 9 μ.μ., εισιτήρια 20, 25, 35, 40, 45, 50, 55 και 60 €. Προπώληση με πιστωτική κάρτα στο 210 81 0 81 81, μέσω Internet στο www.ellthea.gr και στο www.tickethour.com , στα καταστήματα Ianos, Public, Παπασωτηρίου και tickethour.







