Την Πέμπτη θα ακούσουμε το νέο single της Pj Harvey

pj-harvey-2
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Στο BBC Radio 6 και το Steve Lamacq θα παρουσιάσει η Pj Harvey το νέο της single.

Με νέο single επανέρχεται η Pj Harvey το οποίο και θα παρουσιάσει την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου στην εκπομπή του Steve Lamacq στο BBC Radio 6. Το single είναι μέρος του ατιτλοφόρητου ακόμα studio album της που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2016, πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της album Let England Shake που ακούσαμε και αγαπήσαμε το 2011.

Θυμίζουμε πως η Harvey επέλεξε να ηχογραφήσει τη νέα της δουλειά με πολύ πρωτότυπο τρόπο καθώς η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε σε live setting και υπό την παρουσία του κοινού. Έτσι, οι φανς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη μικρωκαμωμένη καλλιτέχνιδα να ηχογραφεί το ένατο LP της μέσα σε ένα ειδικά κατασκευασμένο στούντιο στο London Somerset House, στo πλαίσιo του πρότζεκτ Recording in Progress.

Για το νέο της album (όπως και για την ποιητική της συλλογή The Hollow of the Land), η Ηarvey ταξίδεψε σε Κόσοβο, Αφγανιστάν και Ουάσινγκτον μαζί με το φωτογράφο και κινηματογραφιστή Seamus Murphy. Για την προώθηση της νέας της δουλειάς, η Ηarvey θα ξεκινήσει περιοδεία σε Ευρωπαϊκές πόλεις και φεστιβάλ το καλοκαίρι του 2016, με την Αθήνα να μη βρίσκεται δυστυχώς στη λίστα. 

Σοφία Κανελλοπούλου
[email protected]