Οι Last Shadow Puppets ξεκινούν περιοδεία

last-shadow-puppets
ΤΡΙΤΗ, 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Το αγαπημένο καλλιτεχνικό πρότζεκτ των Alex Turner και Miles Kane θα περιοδεύσει σε Ευρώπη και Αμερική για την προώθηση του επερχόμενου νέου δίσκου.

Οι Last Shadow Puppets ανακοίνωσαν χτες (25/1) τους σταθμούς της περιοδείας που θα ξεκινήσουν το Μάρτιο για την προώθηση του νέου τους album Everything You’ve Come to Expect. Οχτώ χρόνια μετά το απίστευτα επιτυχημένο ντεμπούτο album τους, The Age of the Understatement, οι Alex Turner και Miles Kane επανέρχονται με νέο δίσκο που θα κυκλοφορήσει την 1η Απριλίου σε τέσσερεις εκδόσεις, απλή και deluxe, σε CD και σε βινύλιο αντίστοιχα.

Όσοι αγοράσουν τη deluxe έκδοση του CD, θα λάβουν μαζί κι ένα booklet σαράντα σελίδων με αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό. Αντίστοιχα, η deluxe έκδοση του βινυλίου -η οποία θα είναι περιορισμένη και με αναδιπλούμενο εξώφυλλο- θα περιέχει ένα booklet τριάντα δύο σελίδων, το single Bad Habits και το bonus track The Bourne Identity. Για κάθε προπαραγγελία του album, θα διατίθεται άμεσα προς download το Bad Habits, ενώ το ίδιο ισχύει και για το The Bourne Identity, με τη μόνη διαφορά ότι θα διατίθεται από 1η Απριλίου.

Facebook Page / Last Shadow Puppets
Η περιοδεία των Last Shadow Puppets

26-03 Edinburgh, Scotland - Usher Hall
29-03 Paris, France - Olympia
01-04 London, England - Hackney Empire
02-04 Liverpool, England - Olympia
03-04 Sheffield, England - City Hall
07-04 Amsterdam, Netherlands - Paradiso
11-04 New York, NY - Webster Hall
15-04 Indio, CA - Coachella
17-04 San Francisco, CA - The Fillmore
20-04 Los Angeles, CA - The Theatre at Ace Hotel
22-04 Indio, CA - Coachella
03-06 Barcelona, Spain - Primavera Festival
03-07 Werchter, Belgium - Rock Werchter Festival

Δείτε εδώ το video clip του αρκετά ηλεκτρικού Bad Habits.