Kυκλοφόρησε το «Anti» της Rihanna

anti
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Μετά από ένα εξαντλητικό promo για το νέο της δίσκο μέσα από Instagram, Twitter και το ψηφιακό ANTIdiary (https://www.antidiary.com/#/fallback) η Rihanna κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο «Αnti».

Κυκλοφόρησε επιτέλους το νέο album της Rihanna «Αnti». Στο όγδοο κατά σειρά studio album της -που ακολουθεί το Unapologetic του 2012- θα ακούσουμε μεταξύ άλλων και το «Work», στο οποίο συμμετέχει ο Drake καθώς και μια διασκευή του «New Person, Same Old Mistakes» των Tame Impala. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα δίσκο με ετερόκλητα μουσικά στοιχεία και συνεργασίες–στην ίδια πάντα βάση ωστόσο- καθώς καλλιτέχνες και μπάντες όπως The Weeknd, Τimbaland, Travis Scott, The-Dream και πολλοί άλλοι συμμετείχαν στο γράψιμο και την παραγωγή πολλών κομματιών. Όσο για την παραγωγή του album, τα εύσημα πηγαίνουν στον Kanye West.

Το «Αnti» δεν περιλαμβάνει κανένα από τα singles που κυκλοφόρησε πέρσι η Rihanna. Έτσι, σε αυτό το album δε θα ακούσουμε το «Bitch Better Have My Money» ή το «Four Five Seconds» ούτε το «American Oxygen». Σχετικά με το ιδιαίτερο εξώφυλλο του album, πρόκειται για μια εμπνευσμένη δουλειά του Roy Nachum ο οποίος σε συνεργασία με την Chloe Mitchell τοποθέτησε στο cover ποιήματα σε γραφή μπραιγ.

Για την προώθηση του Anti, η Rihanna θα περιοδεύσει μαζί με τους The Weeknd, Big Sean και Travis Scott.

Η trackist του «Αnti»:

01 Consideration [ft. SZA]
02 James Joint
03 Kiss it Better
04 Work
05 Desperado
06 Woo
07 Needed Me
08 Yeah, I Said It
09 Same Ol' Mistakes
10 Never Ending
11 Love On the Brain
12 Higher
13 Close to You
14 Goodnight Gotham *
15 Pose *
16 Sex With Me *