To album της Rihanna κυκλοφόρησε κατά λάθος;

rihanna-2
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Το Tidal υποστηρίζει ότι λόγω ενός λάθος του συστήματος, το album της Rihanna διέρρευσε την προηγούμενη βδομάδα.

Το “Anti” κυκλοφόρησε την περασμένη Πέμπτη, εντελώς δωρεάν για όλους τους fans που θέλανε να το κατεβάσουν, μια μέρα πριν την επίσημη μέρα κυκλοφορίας του, μέσω του Tidal. Η υπηρεσία προσπάθησε να αφαιρέσει το album, αλλά το άφησε τελικά διαθέσιμο. Παράλληλα η Rihanna το προσέφερε δωρεάν και μέσω της Samsung με την οποία έχει συμβόλαιο.

 Μιλώντας στο Vulture, ένας από τους υπεύθυνους του Tidal είπε “Ξέρουμε τι έγινε εδώ, δυστυχώς ακόμα βασιζόμαστε στα ηλεκτρονικά συστήματα, και δυστυχώς υπήρξε μια βλάβη. Αλλά δε νομίζω ότι αυτό μας έπληξε”.

Από την ώρα που διατέθηκε, το “Anti” σημείωσε το ρεκόρ των 1.4 εκατομμυρίων downloads σε μόλις 15 ώρες. Όμως αυτό δε θα μετρήσει στη θέση που θα καταλάβει το album  στο Αμερικάνικο Billboard.

Το πρώτο single μέσα από τη νέα δουλειά της Rihanna είναι το “Work”, καθώς και μια διασκευή του “New Person, Same Old Mistakes” των Tame Impala.  

Τα “Bitch Better Have my Money” και “American Oxygen”, καθώς και η συνεργασία της με τον Kanye West και τον Paul McCartney στο “FourFive Seconds”, που είχαν κυκλοφορήσει το 2015, δεν περιλαμβάνονται στο album.