O Elton John θέλει να συνεργαστεί με τους Killers

killers Killers
ΤΡΙΤΗ, 09 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

O Βρετανός καλλιτέχνης, αποκάλυψε ότι σκοπεύει να γράψει μουσική για το νέο album των “Killers” μαζί με τον frontman του group, Brandon Flowers.

To τελευταίο album της μπάντας ήταν το “Battle Born” το 2012, και αργότερα ο Flowers κυκλοφόρησε το “The Desired Effect”, τον περασμένο Μάιο. Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε ότι θα έχουμε καινούργια τραγούδια από τους Killers αργότερα μέσα στο 2016, και ο Elton John αποκάλυψε ότι θα ήθελε πολύ να συμβάλλει.

“Ελπίζω να πάω στο Las Vegas και να γράψω μουσική μαζί με τον Brandon, θα είναι πολύ ενδιαφέρον!”, είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο Flowers σε μια συνέντευξη του στο NME αποκάλυψε ότι βρίσκονται στο αρχικό στάδιο δημιουργίας νέων τραγουδιών, πρόσθεσε μάλιστα ότι όσο μεγαλώνει, η σύνθεση γίνεται κάτι σαν συνήθεια, και αυτό τον δυσκολεύει περισσότερο να βρει μια πρωτότυπη ιδέα. Τώρα, νιώθει ότι το γράψιμο είναι σαν δεύτερη φύση, αλλά του είναι φοβερά δύσκολο να ξεχωρίσει τι είναι καλό και τι σπουδαίο, γιατί είναι απλά τόσο εύκολο να τελειώσεις ένα τραγούδι.

Για αυτό το λόγο λοιπόν, είπε χαρακτηριστικά: “Πολλές μπάντες δεν κάνουν σπουδαία πράγματα όσο συνεχίζουν, και ελπίζω –επειδή το ξέρω ότι μπορούμε-, να παραδώσουμε κάτι σπουδαίο αυτή τη φορά”.