Ο Τεχνοχώρος Cartel γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο

cartel-theatro
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

To Valentine or not to Valentine; Ο Τεχνοχώρος Cartel μάς καλεί να απαντήσουμε το ερώτημα μέσα από μια παράσταση-ελεγεία στον έρωτα, μια ιδιαίτερη έκθεση εικαστικών καθώς και διάφορες εκπλήξεις που κορυφώνονται με ένα απροσδόκητο πάρτι.

Στο πλαίσιο της παράστασης «Ο Oυρανός πάνω από την πόλη», ο Τεχνοχώρος CARTEL θα φιλοξενήσει το τριήμερο του Αγίου Βαλεντίνου (12-14 Φεβρουαρίου) μια ξεχωριστή έκθεση εικαστικών με έργα του ζωγράφου Οδυσσέα Άννινου. Η έκθεση παρουσιάζεται επί σκηνής, πλαισιώνοντας το δρώμενο και θα είναι ανοιχτή για το κοινό μία ώρα πριν από κάθε παράσταση. 

Ο Οδυσσέας Άννινος είναι ένας σημαντικός σύγχρονος Έλληνες ζωγράφος. Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε ζωγραφική στη Σχολή Καλών Τεχνών με καθηγητή τον Δημήτρη Χυτήρη. Ατομικές του εκθέσεις έχουν φιλοξενηθεί σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Οι εικαστικές του δημιουργίες με τίτλο "Ο Μελισσοκόμος των αγγέλων" με έργα εμπνευσμένα από τις ταινίες του Θ. Αγγελόπουλου, παρουσιάστηκαν στην Πινακοθήκη του Πειραιά καθώς και στον πολυχώρο Αθηναΐς. Τα έργα του αυτά εκτέθηκαν στο πλαίσιο εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε επιλεγμένα σχολεία ανά την Ελλάδα

Η παράσταση, εμπνευσμένη από το κινηματογραφικό σενάριο της ταινίας "Τα φτερά του έρωτα" των Wim Wenders και Peter Handke, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την ημέρα των ερωτευμένων. Έτσι, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου «Ο Ουρανός πάντω από την πόλη» θα γιορτάζει μαζί με το κοινό και τους συντελεστές της προκειμένου να απαντήσουν όλοι μαζί To Valentine or not to Valentine? Στο πλαίσιο του εορτασμού, η είσοδος για την παράσταση (στις 7:00μμ) θα προσφέρεται με εισιτήριο για 2 άτομα στην τιμή του ενός ενώ στο φουαγέ του θεάτρου θα υπάρχει άφθονο cocktail τριαντάφυλλο. Μετά από την παράσταση θα ακολουθήσει πάρτυ στο Ginger ale (στην πλατεία Εξαρχείων) με εκπλήξεις και ποτά 1+1=1 για όλους τους θεατές.

«Ο Ουρανός πάνω από την πόλη» είναι μια σύγχρονη πολυπρόσωπη θεατρική παράσταση και παρουσιάζεται από τη θεατρική ομάδα "ΘΑ ΔΟΥΜΕ" σε σκηνοθεσία Ακίνδυνου Γκίκα, κάθε Παρασκευή & Σάββατο 9:00μμ, Κυριακή 7:00μμ.

Info
Τεχνοχώρος CARTEL
Αγ. Άννης & Μικέλη 4 Βοτανικός (Στάση μετρό Ελαιώνας)
Τηλ. κρατήσεων: 693-98.98.258
Εισιτήρια: 12 ευρώ, 8 ευρώ (φοιτητικό), 5 ευρώ (ατέλεια, άνεργοι)