Η Kim Gordon των Sonic Youth και η κόρη της Coco πρωταγωνιστούν σε διαφημιστική καμπάνια της Madewell

kim-gordon
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Η ιέρεια της ροκ και η κόρη της ποζάρουν φορώντας τη νέα κολλεξιόν της εταιρείας, την οποία σχεδίασε η κουλ Daryl Kerrigan.

Kim Gordon και Coco Gordon Moore φορούν ντένιμ, σορτς και κρόσια και ποζάρουν μαζί για τη νέα συλλογή της Madewell, την οποία  σχεδίασε η δημοφιλής Nεοϋορκέζα designer Daryl Kerrigan, επικεφαλής της εταιρείας Daryl K. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει για την «αστεράτη» συνεργασία:

«Μία από τις μεγαλύτερες θαυμάστριες της Daryl είναι ο μύθος της ροκ που ακούει στο όνομα Kim Gordon. Η Κim και η Daryl μοιράζονται όμοια αισθητική όσον αφορά στη μόδα -και οι δύο αποφεύγουν τα μαζικά trends, ενώ εκτιμούν τα ρούχα-statements χωρίς απαραίτητα να τα φοράνε. Η επιλογή της Kim και της κόρης της, Coco, ως πρόσωπα της συνεργατικής αυτής καμπάνιας πραγματικά σκιαγραφεί με τον καλύτερο τρόπο το ύφος της κολεξιόν.»

Η Kim και η Coco ποζάρουν με άνεση στο φακό καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που φωτογραφίζονται μαζί με αφορμή τη μόδα αφού και πέρισυ εμφανίστηκαν σε μια διαφημιστική καμπάνια του Marc Jacobs.