Ewan McGregor, Gary Oldman, Seal Arcade Fire τιμούν το David Bowie

ewan-mcgregor-bowie
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Ένα μήνα μετά το θάνατο του Δούκα της ροκ στις 10 Ιανουαρίου, τα tributes συνεχίζουν να διοργανώνονται το ένα μετά το άλλο.

Εδώ κι ένα μήνα, διάσημοι και άσημοι θαυμαστές του λεπτού λευκού Δούκα βρίσκουν αφορμή για να αποτίσουν με το δικό τους τρόπο φόρο τιμής στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη. Έτσι, στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής συναυλίας με τίτλο Celebrating David Bowie, οι Ewan McGregor, Gary Oldman και Seal τίμησαν το σπουδαίο καλλιτέχνη ερμηνεύοντας on stage μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Η αφιερωματική βραδιά έλαβε χώρα τη Δευτέρα (8/2) στο Λος Άντζελες.

Δείτε στο video τον Ewan McGregor να ερμηνεύει το Heroes.

Ταυτόχρονα, οι Καναδοί Arcade Fire ανέβασαν χτες (10/2) στο διαδίκτυο ένα 5λεπτο ντοκιμαντέρ με στιγμιότυπα από την παρέλαση-φόρο τιμής που είχαν διοργανώσει ένα μήνα πριν στους δρόμους της Νέας Ορλεάνης, δηλώνοντας: «Mακάρι ο David να μπορούσε να ακούσει και να αισθανθεί το θόρυβο της βαθιάς αγάπης όλων μας για εκείνον». Στο δεύτερο μισό του βίντεο βλέπουμε το Win Butler να καθοδηγεί το πλήθος υπό τους ήχους του Heroes.

Θυμίζουμε πως οι Arcade Fire διοργάνωσαν την παρέλαση σε συνεργασία με το Preservation Hall Jazz Band για να τιμήσουν με το δικό τους φαντασμαγορικό τρόπο τον εκλιπόντα. Το event είχε τίτλο Pretty Things και ζητούσε από τους παρευρισκόμενους να φορέσουν κάτι αλά Βowie ή έστω κάτι λίγο τρελό και παράξενο.

Δείτε εδώ το μίνι ντοκιμαντέρ των Αrcade Fire.