Το Unsent Project μας ρωτά τι θα λέγαμε στο μεγάλο μας έρωτα

unsent-project3
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Η 19χρονη Röra Blue έκανε ένα project με θέμα τον πληγωμένο έρωτα και η απήχηση ήταν τεράστια.

Πριν από λίγες ημέρες, μια εννοιολογική καλλιτέχνης και blogger από την Καλιφόρνια ονόματι Röra Blue έθεσε στο Instagram το εξής ερώτημα: «Εσείς τι θα λέγατε στο μεγάλο σας έρωτα»; Επειδή οι πληγωμένες καρδιές σε αυτόν τον κόσμο είναι μυριάδες, η ανταπόκριση ήταν θεαματική.

Το Unsent Project λειτουργεί ακριβώς όπως υπονοεί ο τίτλος του: Η Βlue ζήτησε από τους followers της στο Instagram να της στείλουν πληροφορίες για την πρώτη τους αγάπη, όπως το όνομα αυτής, ένα χρώμα με το οποίο την έχουν συνδυάσει καθώς και τι θα έγραφαν αν έστελναν σήμερα γραπτό μήνυμα στο μεγάλο τους έρωτα. Πάνω από 2.000 άτομα ανταποκρίθηκαν, στέλνοντάς της άλλοτε χαριτωμένα, άλλοτε πληγωμένα και άλλοτε σπαραξικάρδια μηνύματα προς τους πρώην αγαπημένους τους. Στη συνέχεια, εκείνη τα συγκέντρωσε, τα τύπωσε σε αντίστοιχο χρώμα χαρτί και τα δημοσίευσε στο Instagram.

«Πιστεύω ότι αυτή η σκέψη απασχολεί πάρα πολλούς ανθρώπους και γι αυτό θέλησα να βρω ένα τρόπο να το αναπαραστήσω καλλιτεχνικά», είπε η νεαρή όταν ρωτήθηκε πώς ξεκίνησε η ιδέα, ενώ σχετικά με το μήνυμα που τη «στοίχειωσε» περισσότερο εκείνη έδειξε το εξής: «Λυπάμαι που οδήγησα υπό την επήρεια αλκοόλ. Λυπάμαι ακόμα περισσότερο που βρισκόσουν στη θέση του συνοδηγού. Μου λείπεις κάθε μέρα».

Το μήνυμα που θέλει να περάσει το project, σύμφωνα με τη Blue, είναι ότι η αγάπη υπάρχει σε κάθε μορφή και με κάθε τρόπο. «Διαπίστωσα ότι οι άνθρωποι βλέπουν την αγάπη μέσα από κάθε πιθανό χρώμα».

Αλήθεια, εσείς τι θα λέγατε στη μεγάλη σας αγάπη;