Σκοτώθηκαν σε τροχαίο όλα τα μέλη των Viola Beach

viola-beach

FacebookPageViola Beach

ΤΡΙΤΗ, 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Τα μέλη της Βρετανικής indie μπάντας σκοτώθηκαν στις 14 Φεβρουαρίου σε τροχαίο στη Σουηδία.

Σύμφωνα με το Πρακτορείο Ειδήσεων, οι τέσσερις μουσικοί και ο manager τους βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν το όχημα στο οποίο βρίσκονταν έπεσε από ύψος 26 μέτρων από τον αυτοκινητόδρομο στο κανάλι περνώντας την μπάρα μιας κινητής γέφυρας.

Η μπάντα βρισκόταν στη Σουηδία για το festival Where is the Music? και έπαιξαν ζωντανά την Παρασκευή. Οι αιτίες του δυστυχήματος είναι ακόμα ανακριβείς, αλλά σύμφωνα με τα Σουηδικά μέσα ενημέρωσης, η γέφυρα πάνω από το κανάλι Södertälje έκλεινε αφού μόλις είχε ανοίξει για να αφήσει ένα πλοίο να διασχίσει το κανάλι.

Οι Viola Beach είχαν κυκλοφορήσει το 2015 το ντεμπούτο τους album “Swings&Waterslides”, και θα εμφανίζονταν ζωντανά και στο SXSW στο Texas τον Μάρτιο.

Μια εκπρόσωπος της Σουηδικής αστυνομίας, δήλωσε ότι οι αρχές εξετάζουν όλες τις πιθανότητες, ως προς το τι έφταιξε και συνέβη το μοιραίο γεγονός.

Παράλληλα συγκροτήματα όπως οι Cribs και οι Courteeners απέδωσαν φόρο τιμής στην μπάντα, και η δισκογραφική τους εταιρεία σκοπεύει να δωρίσει όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του νέου τους single στις οικογένειες των θυμάτων.