Οι Pet Shop Boys έρχονται νωρίτερα με νέο single

pop-art
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Λίγο πριν από την κυκλοφορία του νέου τους album, κυκλοφορούν το νέο τους single The Pop Kids. Ακούσαμε το ομώνυμο track και μεταδίδουμε.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, οι θρυλικοί Pet Shop Boys επιστρέφουν στην καρδιά της άνοιξης με την κυκλοφορία του 13ου δίσκου τους, Super. Πριν από αυτό όμως, και συγκεκριμένα στις 18 Μαρτίου, το group πρόκειται να κυκλοφορήσει σε cd αλλά και ψηφιακά το single The Pop Kids, το οποίο μάλιστα από χτες (16/2) είναι διαθέσιμο στο iTunes για όποιον παραγγείλει το album. Για νας μας γλυκάνουν, οι Pet Shop Boys "λίκαραν" το ομώνυμο track.

Όπως δηλώνει και ο τίτλος του, το The Pop Kids είναι ένας φόρος τιμής στους pop ήχους της μπάντας η οποία πήδηξε τόσο δυναμικά στο παρόν που είναι σα μην έλειψε ποτέ. Ακούγοντάς το υπέρκομψο χορευτικό κομμάτι με τις φοβερές μπασογραμμές, αισθανόμαστε μια βαθιά νοσταλγία για τα late '90s και early '00s, την εποχή που το clubbing μεσουρανούσε. Οι Pet Shop Boys επιστρέφουν με ένα φανταστικό uplifting κομμάτι που προοιωνίζει ένα εξαιρετικό single, το οποίο με τη σειρά του δημιουργεί υψηλές προσδοκίες για το επερχόμενο album τους. 

Στις 23 Μαρτίου, το BBC Radio 2 θα ξεκινήσει ένα αφιέρωμα στην 30χρονη πορεία του συγκροτήματος αποτελούμενο από 4 μέρη και τίτλο “Pet Shop Boys Documentary”.

Υπενθυμίζουμε πως το album Super θα κυκλοφορήσει την 1η Απριλίου σε CD, βινύλιο και ψηφιακά.

Ακούστε εδώ το The Pop Kids.

H tracklist του single:

1. The Pop Kids (radio edit)
2. In bits
3. One-hit wonder
4. The Pop Kids (PSB deep dub)
5. The Pop Kids (The full story)