Tεράστιο tribute για τον David Bowie στη Νέα Υόρκη

david-bowie
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Ονόματα όπως Debbie Harry, Pixies, Mumford & Sons και Bette Midler έχουν ήδη επιβεβαιώσει την παρουσία τους στο memorial show για τον εκλιπόντα καλλιτέχνη.

Πριν προλάβει να κοπάσει ο ντόρος γύρω από τη Lady Gaga και το πολυσυζητημένο της tribute show για τον David Bowie κατά τη διάρκεια του 50ου SuperBowl, μαθαίνουμε πως η λίστα των καλλιτεχνών που θα αποτίσουν φόρο τιμής στον εκλιπόντα καλλιτέχνη δε σταματά να μεγαλώνει. Έτσι, πολλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες έχουν εδώ και καιρό επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στο τελευταίο memorial concert που θα πραγματοποιηθεί για τον Bowie στις 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου στη Νέα Υόρκη. Το event θα λάβει χώρα στο Carnegie Hall την πρώτη μέρα και στο Radio City Music Hall τη δεύτερη.

Ανάμεσα στα ονόματα που θα εμφανιστούν βρίσκονται mega-stars όπως η Debbie Harry, ο Michael Stipe των REM, οι Pixies, η Cat Power, η Laurie Anderson, οι Roots καθώς και το folk group Mumford & Sons μεταξύ άλλων. Και η λίστα μέρα με τη μέρα συνεχίζει να μεγαλώνει.

Εκτός από το memorial event της Νέας Υόρκης, το Glastonbury Festival ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του ένα «συναρπαστικό tribute» για τον David Bowie, χωρίς ωστόσο να ανακοινώνει ακόμα από ποιον. Εικάζουμε πως το φετινό συναυλιακό/φεστιβαλικό καλοκαίρι θα χορτάσουμε David Bowie. Και πολύ χαιρόμαστε γι αυτό.